Diari Més

L'Olot canvia d'entrenador abans de la visita del Nàstic

Els resultats no acompanyen i la directiva ha decidit cessar Raúl Garrido

Raúl Garrido i Kevin Martínez.

L'Olot canvia d'entrenador abans de la visita del NàsticUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Garrido ha deixat de ser l'entreandor de la UE Olot aquest dimarts. El pròxim rival en Lliga del Gimnàstic de Tarragona estrenarà entrenador aquest diumenge en el duel que disputarà contra els grana a la Garrotxa, diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

«Per intentar capgirar la trajectòria i la situació a la classificació, el club creu que necessita un canvi i decideix prescindir dels entrenadors valencians, que tanquen una etapa inoblidable de tres temporades i mitja a la banqueta olotina», detallen des de la UE Olot mitjançant un comunicat, en el qual apunten que Garrido s'acomiadarà de l'afició en una compareixença de premsa que tindrà lloc aquest dimarts al migdia.

Kevin Martínez, segon entrenador fins avui, també ha estat acomiadat i, en les pròximes hores, el club olotenc anunciarà qui comandarà la banqueta per intetar revertir la situació. «Des del consell d'administració s'ha decidit buscar un revulsiu per tal de sacsejar la tendència de resultats i intentar treure el cap de les últimes posicions de la classificació», continua assegurant el club en un comunicat en el qual han lloat la tasca de Garrido a la banqueta: «Des de la UEO agraïm el compromís, professionalitat i dedicació de Garrido i Kevin en els tres cursos i mig com a tècnics i el més d'un centenar de partits que han dirigit el nostre equip. Per al record quedarà la salvació miraculosa de la primera temporada i els passos endavant dels cursos següents, classificant-nos dos cops per a la Copa del Rei, practicant un futbol d'alt nivell, frenats en sec per la irrupció de la covid-19».

«Un tàndem valencià exemplar que s'ha integrat plenament a la ciutat i a la filosofia de proximitat del club, a més de connectar des del primer dia amb l'afició», finalitzen.

tracking