Diari Més

Joel guanya protagonisme al Nàstic i demana pas en un onze titular

L'atacant va centrar el córner que va significar el gol dels de Toni Seligrat a Badalona i, poc a poc, es va obrint camí

Joel realitza una acció durant el partit disputat entre el Nàstic i el Llagostera al Nou Estadi aquesta temporada.

Joel guanya protagonisme al Nàstic i demana pas en un onze titularGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Joel i Pol Prats encara no han estat titulars i s'ho estan guanyant durant els entrenaments». Aquesta va ser una de les frases que va pronunciar Toni Seligrat en un dels últims enfrontaments a casa del Gimnàstic de Tarragona. L'entrenador grana sap que la competència a l'equip és feroç, però també és molt conscient que no pot deixar jugadors que s'ho mereixen sense jugar. Per això, intenta donar alguns minuts a jugadors que, dia a dia, li estan demostrant que tenen qualitat de sobres per poder ser titulars. Així ho va demostrar diumenge Joel.

El polivalent atacant, que pot jugar tant com a home més ofensiu, com de mitja punta, d'interior o, fins i tot, tirat una mica a la banda, està demanant pas i ho va demostrar aquest diumenge, convertint-se en un dels grans protagonistes de la victòria del Nàstic a Badalona. L'equip grana va guanyar 0-1 amb un gol de Pedro Martín que va arrelar en una passada de Joel, a pilota aturada. Va ser un córner a l'esquerra de Dorronsoro que va entrar per l'escaire dret del meta badaloní. Un autèntic golàs que, sense la bota dreta de Joel, mai s'hauria convertit en una realitat.

Possiblement, Joel no serà titular aquest pròxim diumenge a Olot. Ara bé, no serà perquè no s'ho estigui guanyant dia a dia, entrenament a entrenament. Una altra de les frases de Toni Seligrat va ser definitiva envers aquest jugador. Va ser en una entrevista a Diari Més, quan el valencià va advertir que «el Joel d'aquesta temporada no és el mateix del de la campanya passada, quan no era vàlid per a l'equip». «Ara, és un sub-23 que pot donar molt al Nàstic», va continuar Seligrat. De moment, sí que està jugant poc, però és més que possible que les seves aportacions es vagin incrementant a mesura que passin les jornades.

La importància de Joel, a més, radica en el fet que és un dels especialistes a pilota aturada del Nàstic. Després de Bonilla i de Fullana, és l'encarregat de botar córners i de llençar faltes. Un futbolista que, a dia d'avui, ha disputat 178 minuts (temps de descompte a banda) repartits en deu estones. La passada campanya, entre Nàstic i Badalona en van ser 198, amb què queda palès que Joel va creixent.

tracking