Diari Més

Seligrat: «Era un partit d''X' i ha estat un '2'»

L'entrenador grana, satisfet per la feina dels seus per derrotar un Badalona «a un nivell molt bo»

Toni Seligrat passeja per l'Estadi Municipal de Badalona.

Seligrat: «Era un partit d''X' i ha estat de '2'»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, va mostrar-se molt satisfet per la victòria dels seus a Badalona (0-1), tot i que va reconèixer que el partit tenia més pinta d'empat que de triomf visitant. «El partit era més d'X, però ha estat un 2», fent referència als signes de la travessa pel que fa als empats i als triomfs dels conjunts visitants.

El tècnic va resumir el duel de la següent manera: «El partit d'avui té molt de mèrit, sobretot perquè el rival ha estat a un nivell molt bo i, a més, arribava amb confiança. A la primera meitat sí que hem xutat més que ells, amb un u contra u de Carbia en el primer minut i una rematada que no hi arriba per poc en el 21, entre d'altres. Hem fet un total de sis xuts en un camp com el del Badalona, que és molt complicat».

Sobre el fet d'haver guanyat per la mínima, va voler deixar ben clar el valencià que «el normal a Segona B és marcar 0-1 i a pilota aturada. Avui hem fet el que s'ha de fer jugant fora: defensar molt bé, estar molt intensos i seriosos».

Seligrat va lloar la capacitat defensiva dels seus i també va deixar ben clar el bon partit del Badalona. «No té res a veure el Badalona d'aquí que el Badalona del Nou Estadi. Excepte el Badalona, ningú ha guanyat fora més d'un partit», va dir.

Gerard Oliva va realitzar un gran gest després del duel. Va ser el primer a felicitar Pedro Martín després del gol de l'andalús. Seligrat es mostra molt satisfet perquè «tenim futbolistes de qualitat, compromesos amb la causa del Nàstic i que saben viure amb competència, que no és fàcil». Finalment, sobre la passada de gol de Joel va apuntar que «amb Fullana i Bonilla, és un dels tres especialistes que tenim a pilota aturada». «L'ha tret al segon pal i Pedro ha aparegut allí i ha marcat un molt bon gol», va sentenciar l'entrenador del Nàstic.

tracking