Diari Més

El Nàstic busca sortida a Thomas Amang i a Lucas en el mercat d'hivern

El cos tècnic no compta amb cap dels dos jugadors i la idea és que marxin i que arribi un davanter també sub-23

Thomas Amang, durant un entrenament amb la samarreta del Nàstic aquesta setmana.

El Nàstic busca sortida a Thomas Amang i a Lucas en el mercat d'hivernGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona encara no ha dit l'última paraula en aquest mercat d'hivern. El club tarragoní, que va anunciar a principis de setmana l'arribada del porter José Aurelio Suárez per substituir Wilfred, encara té pendent algunes sortides i una possible arribada durant aquests dies.

Thomas Amang i Lucas Prudhomme no compten per a Toni Seligrat i per al seu equip tècnic i, per tant, se'ls està buscant una sortida. Tant l'atacant com el mitja punta no estan gaudint d'oportunitats, cadascú per motius diferents. És per això perquè el Nàstic no compta amb ells i vol que marxin, ja sigui en qualitat de cedits o de forma definitiva.

Cap dels dos jugadors ha aconseguit tenir continuïtat aquesta temporada. Amang sí que va arrencar sent titular en alguns partits, però mai va quallar i, en el cas del seu company, no ha entrat mai en la rotació de minuts en les quals sí que hi són la resta de companys.

Amang no ha estat el millor exemple de comportament en el Gimnàstic de Tarragona 2020-21, ja que l'africà no va arribar a temps quan estava citat per començar la pretemporada. L'atacant va tenir una setmana més de permís, però no va començar quan li tocava, segons ell, perquè s'havia quedat encallat a l'aeroport del seu país. El Nàstic va rebre notícies d'ell en aquells moments i, més endavant, va conèixer que els problemes s'havien agreujat i que el seu retorn encara s'endarreriria més del que estava previst. Va arribar dies més tard i el club va voler expedientar-lo pel seu comportament.

Lucas i el davanter

Lucas Prudhomme és un cas diferent. El mitja punta mai ha alçat la veu ni ha tingut cap comportament fora de lloc, però no ha demostrat, per als tècnics, nivell suficient com per poder tenir dret a jugar amb el primer equip grana.

Per altra banda, el Nàstic té la intenció d'incorporar un atacant sub-23. Encara que no marxessin ni Amang ni Lucas, el club tarragoní compta amb una fitxa lliure per incorporar un futbolista, el qual hauria de poder ocupar, entra d'altres posicions, la de davanter centre, de la qual ara mateix Gerard Oliva n'és l'amo i senyor. El Nàstic segueix pendent del mercat.

Ara mateix, el Nàstic té a Oliva i a Pedro disponibles en aquesta demarcació, però la temporada es preveu molt llarga, ja que si tot va com ha d'anar, l'equip de Toni Seligrat disputarà la segona fase d'ascens a Segona A i, si els resultats són bons, estarà també present en la fase decisiva, la de les eliminatòries.

El CF Badalona serà el rival del Gimnàstic de Tarragona d'aquest cap de setmana. Els badalonins rebran un Nàstic líder intractable i ho faran com a quarts classificats en una taula, la del subgrup 3A de la Segona Divisió B, en la qual la igualtat regna per sobre de tot.

Els badalonins tenen molts perills, però el major de tots és la seva contundència defensiva. El pròxim rival del Gimnàstic de Tarragona tan sols ha encaixat nou dianes en el que va de temporada. Nou gols que el converteixen en el segon equip menys golejat del subgrup, per darrere del Llagostera, que n'ha rebut vuit en els onze partits que ha disputat fins ara.

Joan Oriol: «L'equip encara té marge de millora»

El lateral esquerre del Nàstic Joan Oriol va declarar aquest dimecres, sobre els grana, que «crec que les coses s'estan fent bé i que l'equip encara té marge de millora. Ens espera una segona molt difícil, jugant fora de casa en molts equips». Sap que els seus han de guanyar lluny de Tarragona i, per tant, va argumentar que «hem de trencar aquesta ratxa fora de casa». Sobre el rival, va dir que, «coneixent a l'entrenador, jugant amb el seu sistema de 5-4-1, que se situaran al darrere. No hem de tenir errades i hem de marcar les que tinguem».

tracking