Diari Més

José Aurelio Suárez guanya el càsting i s'incorpora a la porteria del Nàstic

El meta de 25 anys arriba procedent del Girona i competirà amb Gonzi amb l’objectiu d’ajudar als tarragonins a ascendir

José Aurelio Suárez ja vesteix la samarreta del Nàstic de Tarragona.

José Aurelio Suárez guanya el càsting i s'incorpora a la porteria del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oficialment, ja hi ha porter al Gimnàstic de Tarragona. Ha estat un dels fitxatges més complicats dels darrers temps. Molts noms no tan sols han sonat, sinó que han estat gairebé fets en els darrers dies, i les operacions no s’han concretat. Al final, José Aurelio Suárez, és porter del club tarragoní.

Suárez arriba procedent del Girona i ho fa amb la carta de llibertat sota el braç. Signa per una mitja temporada més una altra opcional. El meta, de 25 ayns, no ha pogut tenir la continuïtat que desitjava des del seu pas a la categoria professional, però va deixar empremta al filial del Futbol Club Barcelona, on va militar no fa gaire. El fitxatge a la porteria del Nàstic ha resultat tot un culebrot des del moment en el qual va abandonar el club Wilfred. De fet, des d’abans que l’andalús marxés, el Nàstic ja es va posar mans a l’obra a la cerca i captura d’un bon porter, que no ha trobat fins ara. En el cos tècnic liderat per Toni Seligrat estaven molt tranquils al respecte, ja que sabien que, si venia un porter, seria un futbolista que marcaria les diferències. La idea és que Suárez competeixi amb Gonzi i que, entre els dos, sumin per tal d’ajudar als tarragonins a assolir la meta de l’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

El primer meta que va estar gairebé tancat va ser Manu García. La Ponferradina, club que té els seus drets, es va negar a deixar-lo marxar, pel qual les opcions de fitxar-lo van minvar. Després, el Nàstic va tenir a punt de fitxar Manu Herrera, de l’Intercity de Tercera Divisió. Els seus 39 anys i dubtes en el club van impedir, entre d’altres aspectes, que acabés fitxant.

Ratón

Després, va ser Álvaro Ratón qui va estar a prop del Nàstic. El meta del Zaragoza havia d’arribar cedit sempre que René Román fitxés pels aragonesos. René no va passar la revisió mèdica i, per tant, Ratón, de moment, s’ha quedat a Zaragoza. Aquest cap de setmana, Toño, de l’AEK Larnaca xipriota, també va estar a prop de fitxar, però no va ser així. Al final, serà Suárez, tot i que el somni del Nàstic, no tan sols d’aquest mercat d’hivern, sinó també del de l’estiu, era Rubén Miño. L’actual porter del Logroñés era la primera opció d’un Nàstic que s’ha fet amb un meta de garanties, que lluitarà pel bé comú de l’ascens a la Segona Divisió A.

tracking