Diari Més

Continua el culebrot a la porteria del Nàstic: s'allunya Ratón i Toño Ramírez, opció número 1

René no va passar la revisió mèdica amb el Zaragoza i, per tant, Ratón no pot fitxar immediatament pel club grana

Toño Ramírez.

Continua el culebrot a la porteria del Nàstic: s'allunya Ratón i Toño Ramírez, opció número 1Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El compte de mai acabar a la porteria del Gimnàstic de Tarragona. Fins a tres porters han estat a un pas de signar pel club tarragoní, però sembla que cap d'ells serà el que suplirà Wilfred. Ara mateix, qui més opcions té de fer-ho és Toño Ramírez, que no estava en cap de les travesses i que procedeix de l'AEK Larnaca de Xipre.

Toño té 34 anys i va formar-se a la pedrera de la Real Sociedad. Va militar al seu filial i també ha actuado en el Tenerife, el Guadalajara o la Cultural Leonesa. Té experiència, tot i que no ha acabat de consolidar-se en cap equip. Al filial del Tenerife va disputar 34 partits i, a la Cultural, 31, els dos clubs on ha tingut més continuïtat.

Si acaba cristal·litzant l'opció de Toño és perquè Kiko Ratón s'ha allunyat del Nàstic. El meta del Zaragoza havia d'arribar cedit a Tarragona fins a finals de temporada, sempre que els aragonesos signessin un René Román que no va passar la revisió mèdica i que ha quedat descartat.

Ratón no ha estat l'únic meta que ha estat a prop de fitxar pel Nàstic. També ho va estar Manu García, tot i que el seu actual club, la Ponferradina, no va permetre la seva sortida. Manu Herrera, que actua a l'Intercity de Tercera Divisió, també ha arribat a estar molt a prop, però no ha signat.

El Nàstic sempre va tenir com a primera opció Rubén Miño, porter del Logroñés, meta que ja va ser del gust del club l'estiu passat. El Nàstic està molt tranquil amb la porteria, ja que des del club estan satisfets amb el rendiment que està oferint Gonzi des que va començar el curs.

tracking