Diari Més

«Estic preparat per quan l'entrenador em necessiti per sortir d'inici»

Sobre la possibilitat de marxar cedit en el mercat d’hivern, deixa clar que «estic molt a gust aquí, però no descarto res»

Joel, a la gespa del Nou Estadi, camp en el qual vol triomfar i, el primer pas per poder fer-ho, és incrementar les seves participacions.

«Estic preparat per quan l'entrenador em necessiti per sortir d'inici»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Joel Marín o Joel Lasso?

—Joel Lasso.

—Com s’està veient aquesta temporada, al primer equip?

—Molt bé, amb participacions, minuts, que és el que un jugador vol.

—L’entrenador ha comentat en diverses ocasions que el Joel que es va trobar la temporada passada no era vàlid per a l’equip, que era molt diferent al d’ara. Què ha canviat?

—Quan ell va arribar jo havia disputat tan sols dotze minuts en cinc mesos i, és clar, el Joel que es va trobar estava desanimat, sense ganes, desmotivat i sense cap tipus de confiança.

—Què ha fet que ara estigui motivat?

—Vaig anar cedit a Badalona, vaig començar a tenir minuts i em vaig plantejar la meva vida. Havia d’espavilar, empènyer. He treballat tant físicament com psicològicament, que és molt important. He anat a un coach que es diu Xavi Lucas i m’ha ajudat molt. A partir d’aquí, he anat millorant i creixent com a persona o com a futbolista.

—Crec que juntament amb Pol Prats és l’únic futbolista que no ha estat titular. Està preparat per quan l’entrenador el necessiti per sortir d’inici?

—I tant, estic més que preparat per quan em necessiti.

—Quines diferències hi ha entre l’actual plantilla i la de la temporada passada?

—Som més equip i tenim les idees més clares, anem tots a una.

—En quina posició se sent més còmode?

—A mi, la posició que més m’agrada, és la de mitja punta, però no la fem servir. En el 4-3-3, on més m’agrada jugar és com a davanter centre o d’interior, de 10.

—Quan surt al camp, amb quin jugador és el que més li agrada associar-se?

—Tant Bonilla com Joan Oriol són els dos jugadors que, a l’hora de fer trencaments o qualsevol tipus de jugada, tinc la sensació que m’arribarà en millors condicions la pilota.

—Acceptaria marxar cedit?

—Aquí estic molt content, tinc minuts i la confiança de l’entrenador. Estic molt a gust amb els companys. Ara bé, s’hauria de valorar, no podria dir ni que sí ni que no. De moment, estic aquí, però no descarto res.

—El Nàstic és líder, marca gols, juga bé... Què li falta per acabar de destacar-se com a líder del subgrup? És problema d’errades o arbitratges?

—El futbol és així, hi ha errades, i també n’hi ha a Primera Divisió.

—Quin és el sostre de Joel?

—La meva ambició és arribar a Segona A.

—Amb el Nàstic?

—És clar, seria un somni.

—Seria un fracàs no ascendir a Segona A amb el Nàstic?

—No parlaria de fracàs, però sí que seria una decepció per a tothom, ja que anem primers i estem lluitant per aquest somni.

tracking