Diari Més

El Barcelona B arriba al Nou Estadi amb la intenció de destronar al líder

El primer escàndol arbitral en Lliga va produir-se contra els barcelonins, amb un penal claríssim no assenyalat a Gerard Oliva

Jandro Orellana, durant un partit amb el Barça B, va ser el futbolista que hauria d'haver estat expulsat en el duel d'anada.

El Barcelona B arriba al Nou Estadi amb la intenció de destronar al líderFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primer i segon classificat del subgrup 3A de Segona Divisió B es veuran les cares aquest diumenge, al Nou Estadi, a partir de les dotze del migdia. Gimnàstic de Tarragona i Barcelona B s'enfrontaran en un partit que servirà per obrir la segona volta del campionat, la decisiva per a tots els equips, ja que, amb els canvis de les categories, tots s'hi jugaran alguna cosa fins al final.

Disset punts són els que té el Nàstic en l'actualitat, pels setze del filial blaugrana. Amb la classificació a la mà, la diferència és tan sols d'un punt, però els números d'un equip i de l'altre són molt diferents. Per començar, l'equip que entrena García Pimienta ha perdut un total de quatre partits, i el Nàstic tan sols un.

Les xifres anotadores també són molt diferents. El Nàstic ha aconseguit marcar vint dianes, per les onze del Barcelona B. Vuit gols en contra dels barcelonins per nou dels grana els deixen força igualats en aquest apartat. Els de Toni Seligrat han marcat gairebé el doble de gols que el rival de diumenge, una situació que no seria habitual si els tarragonins no estiguessin completant una temporada espectacular. Marcar dos gols per partit de mitjana no és empresa fàcil, però Seligrat i els seus ho estan aconseguint.

El filial blaugrana, encara que el primer equip ha fet un lleuger canvi en el seu esquema de joc, continua apostant pel 4-3-3 tan característic en tots els equips del club blaugrana.

Com acostuma a succeir en tots els filials, el primer equip sempre mana i és per aquest motiu pel qual alguns jugadors dels fixes podran estar al Nou Estadi. El més destacat és Ilaix Moriba, que està convocat amb el primer equip per disputar la Supercopa d'Espanya. No cal recordar tampoc que futbolistes com els centrals Ronald Araujo o Óscar Mingueza ja són, a tots els efectes, futbolistes del primer equip i fixos en les convocatòries i, en el cas del primer, també de les alineacions dels últims compromisos. La lesió de Gerard Piqué ha obert les portes del primer equip als dos jugadors del filial, que ja s'han fet importants a la Primera Divisió.

Collado serà l'encarregat de moure el centre del camp i els tarragonins també hauran d'anar molt amb compte amb Konrad de la Fuente, que buscarà trencar per la banda i tornar boja a la rereguarda tarragonina. A dalt, Rey Manaj, jugador fitxat de l'Albacete la passada temporada, és la gran referència dels de García Pimienta.

La primera volta

El partit de la primera volta entre barcelonins i tarragonins va tenir un final molt cruel per al conjunt grana. Els de Seligrat van caure derrotats, 1-0, amb gol d'Arnau Comas en el 57'. L'arbitratge va ser lamentable i determinant per a la derrota del Nàstic. Primer, perquè Jandro hauria d'haver estat expulsat, però no va veure una segona groga que era molt clara i que l'hagués fet fora del partit. Segon, i més rellevant encara, per un penal claríssim que no van assenyalar-li a Gerard Oliva en el temps de descompte de la segona meitat.

tracking