Diari Més

Avís de Seligrat per a navegants: les errades defensives poden costar el lloc

Accions de Carlos Albarrán i de Quintanilla van perjudicar al Nàstic aquest diumenge i el tècnic grana avisa que no regalarà res

Carlos Albarrán condueix una esfèrica durant el partit de diumenge contra el Cornellà.

Avís de Seligrat per a navegants: les errades defensives poden costar el llocGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avís de Toni Seligrat a la seva plantilla. L’entrenador del Gimnàstic de Tarragona no està disposat a perdonar les errades defensives durant gaire temps. De fet, ja ho va apuntar així després de l’empat de diumenge al Nou Estadi contra el Cornellà, un enfrontament que va finalitzar amb empat a dues dianes per culpa, en gran part, a errades defensives greus de Carlos Albarrán i d’Álex Quintanilla.

En ser preguntat per si errades d’aquest tipus podien costar el lloc als futbolistes, el tècnic es va mostrar clar: «Si es repeteixen en el temps, sí, si no, no». «Les compto com a errades humanes», va afegir Seligrat, que no va assenyalar directament als seus futbolistes, tot i que en altres enfrontaments sí que ho ha fet, com en el cas de l’expulsió de Marc Trilles al Prat en l’empat dels grana al Municipal Sagnier.

Sí que va recordar que van cometre errades, ja que va dir en finalitzar el duel que «deixant de banda les dues errades individuals d’Albarrán i Álex, hem fet una primera meitat molt bona», però no va voler fer sang de dues accions desafortunades en les quals la voluntat dels futbolistes mai va ser la de comprometre als seus equips.

Incidint en els casos d’Albarrán i de Quintanilla, també s’ha de dir que es tracta de dos casos diferents. En el cas del central, tot i ser un dels fitxatges que menys polseguera va aixecar durant el mercat d’estiu, ha ofert un rendiment més que notable. De fet, no cal anar gaire lluny per a recordar els mèrits d’un futbolista que va ser capaç de marcar un gol a les acaballes d’un

Espanyol B-Nàstic que va significar un punt per als tarragonins.

El cas d’Albarrán és una mica més complex. La seva errada en l’acció del primer gol del Cornellà té com a contraposició les dues passades de gol que va fer en el partit i que van ser decisives per sumar el punt. Ara bé, la seva temporada està sent complicada. Tres expulsions que han compromès molt al seu equip i un autogol contra l’Espanyol B en una acció en la qual va semblar que tant ell com Gonzi –que va realitzar un partit espectacular a Sant Adrià– podrien haver fet alguna cosa més, posen en entredit la titularitat d’un futbolista que, ara mateix, no compta amb cap relleu nat a la plantilla.

Pol Domingo o Bonilla

El que més s’assembla a un lateral dret al Nàstic és Pol Domingo, un central d’origen que és capaç de rendir a un gran nivell tant al carril dret com a l’esquerre de la rereguarda. El tècnic té en ment també altres opcions per si Albarrán ha de descansar algun partit, i ja ho ha demostrat en altres ocasions, com quan va utilitzar Bonilla, a cama canviada, oferint un bon nivell, al que sempre té demostrat l’esquerrà. Alguna altra expulsió com la de Trilles i alguna altra errada defensiva també fan que Seligrat, en ocasions, hagi decidit fer canvis a les alineacions, una situació que no descarta de cara a un futur pròxim.

tracking