Diari Més

El Nàstic, màxim golejador de Segona B després de finalitzar la primera volta

Amb vint dianes en deu partits jugats, el segueix un Badajoz que, amb un duel menys, n’ha anotat disset; el Lleida, també del grup català, és el cinquè

Gerard Oliva és un dels màxims artillers del Nàstic, amb tres dianes en deu partits.

El Nàstic, màxim golejador de Segona B després de finalitzar la primera voltaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera volta del campionat ha finalitzat, almenys pel Gimnàstic de Tarragona. Molts equips tenen partits pendents, que van ser ajornats per problemes relacionats amb el coronavirus o d’altres, però la majoria han posat punt final a la primera part d’un campionat apassionant, i que ha deixat moltes notes a posar.

Per al Gimnàstic, moltes són positives, com ara la dels registres golejadors. L’equip que entrena Toni Seligrat s’ha confirmat com el conjunt més realitzador dels 102 que componen la Segona Divisió B. Són vint dianes en deu enfrontaments o, el que és el mateix, dos gols per partit jugat. Aquestes són xifres realment espectaculars, no habituals en una categoria molt complicada com la de bronze i que diuen molt de la proposta que realitza l’equip tarragoní quan trepitja la gespa.

Pocs equips s’acosten al Nàstic pel que fa a registres golejadors. De fet, tan sols hi ha quatre conjunts més que han anotat quinze o més dianes en aquest primer tram del campionat. Un d’ells, com ho és el Badajoz, podria millorar els registres del Nàstic. I és que els extremenys, que han marcat disset dianes i que són el segon màxim realitzador de la Segona B, han disputat un duel menys que els tarragonins. No significa que hagin hagut de suspendre cap enfrontament, sinó que el seu subgrup, el 5B, consta de deu equips i, per tant, cada volta és a nou partits. En nou partits ha marcat disset gols.

L’altre subgrup que compta amb onze equips és el 2A i, en aquest, hi ha dos conjunts que també passen de la quinzena de gols. Es tracta de la Real

Sociedad B i de l’Athletic Club B. Ambdós, igual que el Nàstic, han disputat deu enfrontaments i han anotat disset i setze gols, respectivament. Són el tercer i el quart equip amb més dianes en el que va de temporada a la categoria de bronze.

Tanca aquesta classificació de cinc equips el Lleida Esportiu que, amb deu enfrontaments disputats fins ara, ha marcat quinze gols. Exactament, una mitjana de gol i mig per enfrontament disputat.

Per tant, quatre dels cinc conjunts que més gols han marcat en tots els partits que s’han disputat d’aquesta temporada són dels subgrups que tenen un equip més que la resta.

tracking