Diari Més

Any nou, que no canviï res al Nou Estadi

El Nàstic rebrà demà a les 12 al Cornellà

Gonzi dona instruccions durant el Nàstic-Llagostera.

Any nou, que no canviï res al Nou EstadiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Que la festa no s'aturi al Nou Estadi. El Gimnàstic de Tarragona vol començar el 2021 com va acabar el 2020, imparable a casa. El rival de demà, a les dotze del migdia, serà un Cornellà que també arribarà amb la moral alta, però amb les cames cansades.

Els barcelonins van derrotar i eliminar a l'Atlético de Madrid de la Copa del Rei. El rival del Nàstic arribarà amb l'esmentat cansament, però amb la mentalitat guanyadora que suposa haver deixat fora de combat a l'actual líder de la Primera Divisió.

Onze punts són els que suma el Cornellà per setze d'un Nàstic que és favorit, per plantilla i per moment, a emportar-se el triomf.

Toni Seligrat podrà comptar amb tota la plantilla, encara que caldrà esperar fins a una hora abans del partit per comprovar si Thomas Amang, que entrena des de dijous, entrarà a la llista.

Tan sols entrarà a la convocatòria un porter del primer equip, com ho és Gonzi, ja que el club no ha pogut contractar encara al substitut de Wilfred. Així, sota pals jugarà el mateix Gonzi.

En defensa, tot apunta que Carlos Albarrán actuarà en el lateral dret i Joan Oriol a l'esquerra. A l'eix, amb Quintanilla fixe, Marc Trilles podria ser el seu acompanyant.

En el centre del camp, Fran Miranda i Fausto Tienza semblen indiscutibles, mentre que Francesc Fullana i Javi Bonilla es disputaran l'altre lloc. A dalt, Brugui a la dreta, Gerard Oliva en el centre i, Pedro, Carbia o Ballesteros a l'esquerra.

tracking