Diari Més

Thomas Amang no entrena tot i estar convocat i el club l'espera demà

L’atacant assegura que s’ha quedat encallat al seu país i que demà estarà exercitant-se amb la resta de companys

Thomas Amang, durant el Nàstic-Horta (0-0), primer duel de la pretemporada grana.

Què passa amb Thomas Amang?Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Thomas Amang no es va exercitar aquest dilluns amb el seu equip. L’atacant del Gimnàstic de Tarragona, que tenia permís per estar de vacances una setmana més que la resta de companys del primer equip, no va aparèixer en cap de les dues sessions que va programar Toni Seligrat, que ja està preparant a consciència el duel d’aquest diumenge al Nou Estadi contra el Cornellà a les dotze.

El futbolista al·lega que es s’ha quedat encallat al seu país d’origen, el Camerun, i que, tan bon punt solucioni els problemes que li han sorgit a l’aeroport, estarà de tornada. De fet, les últimes notícies que tenen des del Nàstic és que Amang farà acte de presència en l’entrenament de demà, a la Budellera.

Amang era l’únic dels futbolistes que tenia permís del club tarragoní per començar els entrenaments més tard. Inicialment, semblava que Lucas Prudhomme, belga de naixement i nacionalitzat luxemburguès, també havia de gaudir d’un permís especial, però el mitja punta ja es va exercitar la setmana passada, amb què el cos tècnic capitanejat per Seligrat tan sols estava a l’espera de l’arribada d’Amang.

El Nàstic va realitzar aquest dilluns una sessió matinal, que va iniciar-se a les deu del matí, i una altra de tarda, que va arrencar a les quatre. Després d’un cap de setmana de descans, els futbolistes van poder tornar a agafar sensacions i van demostrar, en cada acció de les sessions, que tenen moltes ganes del retorn de la competició, conscients de la vital importància que té no deixar escapar cap punt a aquestes alçades de campanya.

En situació de desavantatge

El fet que Amang, en el cas que arribi avui, porti més d’una setmana de desavantatge envers els seus companys, pel que fa a entrenaments, segurament serà directament proporcional a les possibilitats que tindrà l’africà de poder jugar algun minut diumenge.

Seligrat no és un entrenador habituat a alinear o donar oportunitats a futbolistes que, físicament parlant, van en desavantatge amb la resta, pel que tot fa indicar que Thomas Amang ho tindrà molt complicat, fins i tot per entrar a la convocatòria de diumenge.

El Nàstic tornarà de l’aturada com a líder del subgrup 3A de Segona Divisió B. Ho farà tot i el Prat-Andorra que es disputarà demà a les dotze, partit ajornat per covid. Els andorrans, amb dotze punts, en sumarien quinze, un menys que els grana, de sumar el triomf.

tracking