Diari Més

Oliva, Brugui i Ballesteros donen forma al podi de golejadors del Nàstic

Tots tres han anotat tres dianes en el que va de temporada tot i que Pol és qui té millor números en relació amb els minuts jugats

Gerard Oliva, durant el Nàstic-Llagostera d'aquesta temporada.

Oliva, Brugui i Ballesteros donen forma al podi de golejadors del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gol està força repartit al Gimnàstic de Tarragona, però, sobretot, és cosa de tres futbolistes. Es tracta de Gerard Oliva, de Brugui i de Pol Ballesteros, els quals han aconseguit marcar cadascú tres dianes en el que va de temporada. Són xifres no gaire exagerades, però que, en els tres casos, tenen el seu punt de mèrit.

El Nàstic s’ha convertit en la gran referència a la Segona Divisió B pel que fa a registres golejadors. Divuit dianes en nou enfrontaments disputats converteixen als de Toni Seligrat en un rival temible, ofensivament parlant. Es tracta d’uns números gens habituals a la categoria de bronze del futbol espanyol ja que a una mitjana de dos gols per duel disputat tan sols s’hi acosten alguns filials i algun equip, però de forma molt puntual. El Nàstic, de moment, ho està aconseguint.

La riquesa d’aquest equip permet que una gran part dels seus jugadors tinguin arribades clares a la porteria rival i, en el cas dels tres esmentats, han gaudit de diverses ocasions de gol per marcar aquesta tripleta de gols que els converteix, empatats entre ells, en pitxitxis del Nàstic en la part del 2020 de la present temporada.

Oliva

Gerard Oliva s’ha confirmat com el davanter centre titular de l’equip. Ha disputat fins ara 595 minuts i ha disputat nou enfrontaments, vuit d’ells com a titular. Segurament, aquesta no és la seva millor temporada, però ha tingut bons moments, que s’han acabat traduint en gols. Oliva, de moment, ha deixat clar que és un «9» de lluita, de fortalesa, però, tot i aquests tres gols, no està del tot encertat a porteria. Ha marcat una diana cada 198 minuts, o sigui, que triga de mitjana més de tres enfrontaments per marcar un gol.

Brugui

Aquesta és la temporada de Brugui. Aquest esquerrà de cama privilegiada està meravellant en la que el jove vol que sigui la campanya de l’ascens del Nàstic. Serà molt més senzill si el gironí continua al seu nivell, amb aportacions a nivell de treball, de qualitat i, en aquest cas, també de gols. Sense ser un davanter nat, partint sempre des de la banda dreta, Brugui ha aconseguit aquestes tres dianes i ho ha fet en 719 minuts. Ha disputat nou enfrontaments, tots ells com a titular amb una diana per cada 240 minuts disputats.

Pol Ballesteros

Qui millors registres té és Pol Ballesteros. És l’autèntic sacsejador de partits. Cada vegada que entra al camp succeeix alguna cosa i ha aconseguit marcar els mateixos tres gols que els seus dos companys en 148 minuts. Un gol cada 49 minuts per a un futbolista que, poc a poc, es va guanyant la confiança d’un Seligrat que l’ha convertit en el dinamitador de les segones meitats del Nàstic.

tracking