El Reus Deportiu jugarà la gran final de Supercopa d'Espanya contra el Barça

L'equip reusenc passa a la final després d'imposar-se al Hockey Club Liceo per 7-5

v

El Reus Deportiu jugarà la gran final de Supercopa d'EspanyaReus Deportiu

El ReusDeportius'ha guanyat aquest dissabte l'accés a la gran final de laIlernaOnlineSupercopa d'Espanya en imposar-se alLiceoen un intens partit. El seu rival, un Barça que va guanyar 1-3 al Noia i al qual s'enfrontarà a les 18 hores d'aquest diumenge.

El Reus començava l'enfrontament de la millor manera possible en obrir el marcador Joan Salvat al minut 2 del partit. Malgrat els intents desesperats delLiceo, el Reus s'adjudicava el segon gol gràcies aFelipeCastro, l'últim de la primera part de partit que permetia als reusencs ampliar distàncies.

Raül Marín feia que el Reus s'escapés al marcador en anotar el tercer en una falta directa. ElLiceo, però, no havia dit l'última paraula i igualava el marcador en només quatre minuts. En aquell moment,ÁlexRodríguez i Marín tiraven de l'equip per ampliarl'aventatgesobre els gallecs.

Seguia elLiceodins del partit gràcies a les anotacions deDavaTorres i Adroher, aquest últimaprofitantuna targetablavaaBallart, el porter del ReusDeportiu, que convertia en un 5 a 5. El jugador decisiu perdonarel pas a la final al ReusDeportiuha estat Raül Marín que ha decantat el partit cap a l'equip tarragoní gràcies a un gol des de lluny i una falta directa sobre la botzina.

El Barça ja espera al ReusDeportiuper disputar la final aquest diumenge a Lloret a partir de les18.00h. Els reusencs tenen l'oportunitat de revalidar el títol que ja varen aconseguir a la darrera Supercopa disputada.