Diari Més

El Nàstic estarà atent per si hi ha algun sub-23 interessant al mercat d'hivern

El club només té previst fer un fitxatge, el del porter, però repassarà totes les opcions per si pot pescar un futbolista jove

Imatge de l'entrenament.

El Nàstic estarà atent per si hi ha algun sub-23 interessant al mercat d'hivernGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretaria tècnica del Club Gimnàstic de Tarragona, acompanyada pel cos tècnic i la cúpula grana, va completar una bona feina en el passat mercat d’estiu, fet que ha permès que l’equip hagi marxat de vacances líder del grup 3A de Segona Divisió B. A més, això també farà que aquest hivern, a diferència del que estava acostumat l’aficionat grana, sigui molt tranquil, pel que fa a les altes i les baixes. De fet, segons ha pogut saber Diari Més, més enllà de la incorporació del nou porter, que té previst arribar aquesta setmana a Tarragona, no hi ha cap altre moviment més pensat, encara que no es descarta fitxar un futbolista sub-23 en atac, per acabar d’arrodonir una plantilla que ha de continuar lluitant per l’ascens sense descans.

L’objectiu del cos tècnic és donar continuïtat a uns futbolistes que ja estan demostrant i donant un alt rendiment i, per aquesta raó, no preveuen que hi hagi cap sortida en aquest mercat. El fet que no hi hagi baixes, també condiciona les arribades, ja que les fitxes ocupades per jugadors majors de 23 anys, ja estan totes ocupades, excepte una, reservada per al nou porter. Això provocarà que els tarragonins estiguin atents per si en aquest període de fitxatges hi hagués algun futbolista sub-23 amb un bon potencial però, sobretot, que ja conegui la categoria i pugui donar un bon rendiment d’immediat.

Fins ara no han transcendit possibles noms que puguin arribar al club, ja que des de l’entitat no s’han marcat una llista de jugadors concrets, sinó que estaran atents per si algun futbolista jove decideix canviar d’aires i cercar un equip que lluiti per l’ascens de categoria. Amb tot, des del club tenen clar que no faran una despesa si no la veuen necessària, menys en els temps que corren. Per tant, no contractaran a cap altre futbolista, encara que sigui sub-23 i atacant, si no veuen que pot donar un rendiment immediat i superior al que ja estan aportant els jugadors del primer equip.

Els tarragonins són l’equip més golejador de tota la Segona Divisió B amb 18 dianes, per sobre de l’Ibiza, amb 12; el Racing Ferrol, amb 13; el Real Valladolid, amb 12; el Bilbao Athletic, amb 13; el Mutilvera, amb 11; el Recreativo, amb 12; el Real Murcia, també amb 12 gols; el Real Madrid Castilla, amb 13; i el Badajoz, amb 15. Malgrat tot, des de l’entitat veuen necessari la incorporació d’un jugador més en aquesta posició, ja que en alguns enfrontaments concrets s’ha notat una falta de gol. De fet, les tasques golejadores estan molt repartides a can Nàstic, amb tres dianes per a Gerard Oliva, Brugui i Pol Ballesteros, dues per a Joan Oriol, Pedro i Quintanilla, i una per a Fullana, Carbia i Bonilla, per tant, sense un pitxitxi destacat.

Tres noms per a la porteria

El moviment que sí que realitzarà l’entitat en aquest mercat és el del porter, que suplirà el ja desvinculat Wilfred. Des del club confien que el nou porter arribi aquesta setmana, encara que, de moment, les negociacions segueixen sense tancar-se del tot. Diari Més ja va informar que el meta més ben posicionat per arribar a Tarragona és Manu García, de la Ponferradina, però sobre la taula encara hi ha els noms de Rubén Miño, del Logroñés i que ara es troba lesionat, i un tercer que provindria de l’estranger.

Doble sessió d’entrenaments per tornar a agafar la dinàmica després de l’aturada de Nadal

Els futbolistes del Gimnàstic de Tarragona van realitzar ahir dues sessions d’entrenament per a tornar a agafar la dinàmica després de l’aturada de Nadal. Tal com va detallar a aquest mitjà Joma, segon entrenador i preparador físic del Nàstic, en aquesta setmana d’aturada els futbolistes no han estat sense fer res, ja que cada jugador tenia un pla individualitzat de diferents exercicis de força i aeròbics. Després d’aquesta setmana fora de la gespa, els jugadors van tornar als entrenaments ahir sota les ordres de Toni Seligrat i Joma que van dirigir les dues sessions programades per al retorn, una de matinal i l’altra per la tarda. En aquesta sessió estaven tots els futbolistes del primer equip i alguns del filial que ja són habituals en els entrenaments. L’única absència va ser Thomas Amang que, en venir del’estranger, ha gaudit d’un dia més de descans.

tracking