Diari Més

El Nàstic completarà la porteria amb Manu García, de la Ponferradina

El club grana està a punt de tancar la incorporació del meta, que arribaria per suplir la baixa de Wilfred

Manu García, durant un moment de la seva etapa a la Ponferradina.

El Nàstic completarà la porteria amb Manu García, de la PonferradinaSD PONFERRADINA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona està a punt de tancar la contractació del nou porter que ha de suplir Wilfred. En la llista final ha quedat Manu García que, per unes raons o per unes altres, ha quedat com a principal candidat a ocupar la baixa que deixarà un Wilfred que va demanar marxar de Tarragona ja fa alguns dies.

Garcia és l’escollit, entre tota la resta de candidats, perquè és el que més fàcil ha tingut la sortida del seu actual club. O, almenys, la tindrà. Eren molts els metes que estaven en la llista de candidats per poder ocupar la porteria grana, encara que, finalment, tot apunta que serà el mateix Manu García el que ocupi el buit que ha deixat Wilfred.

Manu García té 29 anys i no ha pogut ser protagonista aquesta temporada amb la Ponferradina a Segona Divisió A. No ha gaudit de la titularitat a la categoria de bronze del futbol espanyol, fet que el podria portar a fitxar pel Nàstic en aquest mateix mercat d’hivern. El futbolista va arribar a la Ponferradina procedent de l’Extremadura i, en anteriors temporades, va militar a l’Ejido, al Maracena o a l’Artafe.

Manu García és el primer d’una llista en la qual també hi figuraven, entre d’altres, l’ex del Llagostera René Ramos o el porter del Logroñés Rubén Miño, que també va ser una de les opcions preferencials durant el passat mercat d’estiu.

El Nàstic s’havia vist obligat a reforçar-se amb un porter després de la marxa d’un Wilfred que va demanar la baixa voluntària. En principi, segons les informacions que tenia el club, el meta andalús havia decidit marxar per motius familiars, encara que tot sembla indicar que compta amb ofertes per jugar el que resta de temporada en alguns equips de la Segona Divisió B del territori andalús.

Els socis rebran gratis el calendari del Nàstic 2021

El Nàstic va informar que a partir d’avui els socis d’aquesta temporada podran recollir totalment de franc el calendari oficial del nou any 2021. Per aconseguir aquest obsequi que l’entitat fa a tots els seus abonats per aquestes festes de Nadal, caldrà presentar el carnet de soci 2020-2021 a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya 2 o a la del Nou Estadi. A més, tots els aficionats que facin una compra també rebran el nou calendari.

tracking