Diari Més

Els líders de Segona B comencen a posicionar-se per intentar l'ascens

Alguns primers clasificats com l’Ibiza, l’Algeciras o el Badajoz han deixat clar que, com a mínim, no volen deixar escapar la 1a RFEF

Joan Oriol, durant una jugada de l'Espanyol B-Nàstic del passat diumenge.

Joan Oriol, Espanyol B, NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol de Segona Divisió B s’ha aturat per les vacances nadalenques. Encara no s’ha disputat la primera volta sencera, però els equips han començat a posicionar-se per a intentar complir els seus respectius objectius.

El Nàstic és actualment el líder del subgrup 3A de la categoria de bronze del futbol espanyol. Ha demostrat que vol lluitar per l’ascens de categoria, però no és l’únic. Molts conjunts de la Segona B s’han marcat l’objectiu, com a mínim, de jugar la pròxima temporada a la que serà la tercera categoria en importància del futbol espanyol, però, per a aconseguir-ho, un bon primer pas és acabar entre els tres primers classificats del seu respectiu subgrup.

Els que millor posicionats estan per a poder aconseguir-ho són els líders dels subgrups, entre ells el Nàstic. De tots ells, els tarragonins és un dels que pitjor coeficient de punts té, encara que hi té molt a veure el fet que, segurament, el subgrup català és el més fort de tots els que componen la Segona B. Almenys, dels més potents, atesa la gran igualtat que hi ha entre tots els conjunts que en formen part.

El Nàstic compta amb setze punts en nou partits jugats, i tenen millor coeficient que els tarragonins tota la resta de líders excepte el Valladolid Promesas (14 i 8) i l’Amorebieta, que té exactament les mateixes xifres que el Nàstic. La resta de líders, en relació als tarragonins, tenen millors números. Es tracta d’Unionistas de Salamanca (17, 8), Calahorra (15, 8), Ibiza (20, 8), UCAM Murcia (17, 8), San Sebastián de los Reyes (19, 8) i Badajoz (19, 8).

D’entre tots els líders, destaca l’Ibiza, que encara no coneix la derrota en el que va de temporada. Ha guanyat sis enfrontaments i n’ha empatat dos en el subgrup 3B, el dels equips que s’enfrontaran als catalans en la segona fase d’aquesta estranya Segona Divisió B per culpa del coronavirus. Per tant, el Nàstic haurà d’estar molt atent a tot el que succeeixi en aquest subgrup, ja que, en cas de lluitar per l’ascens, que sembla que serà així, els rivals que el componen seran futurs contrincants en aquesta batalla.

Clubs històrics

En aquest subgrup 3B, altres conjunts com l’Hércules, el

Villarreal B o l’Alcoyano s’han posicionat des del principi per, en primera instància, assegurar-se la seva presència a la Primera RFEF i, després, intentar pujar a Segona Divisió A i tornar a jugar en categories professionals.

tracking