Diari Més

Wilfred deixa el Nàstic

El futbolista marxa amb la baixa voluntària i el club segueix buscant meta

Wilfred, al Nou Estadi.

OFICIAL: Wilfred signa pel Nàstic fins l'any 2022Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wilfred ja no forma part de la disciplina del Gimnàstic de Tarragona. El porter andalús de 36 anys marxa amb la baixa voluntària després d'una etapa amb més ombres que llums.

Ara, el club està a la cerca i captura d'un porter que pugui suplir-lo amb garanties i que lluiti amb Gonzi per fer-se un lloc a la titularitat. El jove sub-23 arribat del filial de l'Alavés, va completar un autèntic partidàs contra l'Espanyol B i no té la intenció de posar les coses senzilles al que vingui per suplir Wilfred.

El mateix Wilfred va ser un dels fitxatges estrella d'aquest mercat d'estiu. Aptituds en tenia, ja que sempre va ser un dels destacats en els equips que va militar però, pel motiu que sigui, no ha aconseguit triomfar a Tarragona.

La marxa de Wilfred no ha tingut cap tipus de cost pel Nàstic, que ara està centrat a trobar-li un substitut. El club desitjava que fos la setmana passada quan arribés el nou porter, però encara trigarà un parell o tres de dies, en el millor dels casos, a concretar-se l'operació.

Del grup de cinc o sis porters amb el qual treballava el Nàstic la setmana passada s'ha passat a un més reduït, de dos o tres, amb què sembla pràcticament imminent el relleu a la porteria.

tracking