Diari Més

Toni Seligrat: «No en teníem prou amb l'empat, nosaltres volem guanyar-ho tot»

L’entrenador del Nàstic, feliç pel partit de Gonzi tot i que «mereixia tenir la porteria a zero»

Toni Seligrat, donant instruccions des de la banqueta.

Toni Seligrat: «Els àrbitres? És la nostra realitat, tres gols legals i un penal»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va donar per bo l’empat a Sant Adrià contra l’Espanyol B. Va ser, per a ell, un «bon punt, ja que el partit s’havia posat molt difícil. No ens han regalat res, hem hagut de treballar moltíssim aquest empat davant d’un equip que ha fet un gran partit». El fet d’acabar jugant amb Quintanilla com a punta va ser «una declaració d’intencions per par nostra» i va afegir que «ens ha anat bé, podríem haver canviat i tornar a situar-lo al darrere, però no ens hem conformat. No en teníem prou, volíem més».

«Això de posar un central a dalt sembla que signifiqui jugar a la pilotada, però no ha estat així, hem continuat amb la nostra manera de jugar. No hem perdut la nostra essència», va manifestar. Amb l’entrada al camp de Bonilla, Joel i Ballesteros, la intenció era clara. «Buscava guanyar. Eren dos jugadors que no estaven fins i he tret dos jugadors al camp que, cada vegada que surten, hi són», va apuntar el tècnic.

Seligrat va revelar que el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va marxar satisfet després del duel i que, fins i tot, «ha entrat al vestidor i ha donat descans demà als jugadors». També va lloar l’actuació de Gonzi, qui va realitzar tres aturades que podrien haver acabat en gol. «El que menys m’ha agradat és que ells ens marquen un gol. A Gonzi no li han marcat, el gol se l’ha fet en pròpia porteria Albarrán. Aquest noi mereixia tenir la porteria a zero», va sentenciar.

tracking