Diari Més

A acabar l'any de la millor manera

El Nàstic busca els tres punts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (diumenge, 12 hores) que l'ajudin a tornar al lideratge

Fausto Tienza, en un salt durant el Nàstic-Llagostera.

A acabar l'any de la millor maneraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visitarà aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on visitarà l'Espanyol B. Serà l'últim partit de l'any 2020 i, per tant, els tarragonins buscaran acabar-lo de la millor de les maneres, que no és d'una altra forma que amb una victòria.

Els de Toni Seligrat són segons, a un punt de L'Hospitalet i un triomf grana, acompanyat d'una punxada dels del Llobregat, deixaria al Nàstic com a líder del subgrup 3A de Segona Divisió B abans de les vacances nadalenques.

Si no hi ha contratemps de darrera hora, Seligrat podrà comptar amb tots els seus efectius. Jesús Rueda ja està recuperat de la seva lesió, que l'ha apartat dels terrenys de joc durant tres setmanes, i també tornarà Carlos Albarrán, el millor «2» de la categoria per al seu tècnic i que ha complert la sanció per l'expulsió a Lleida.

Gonzi, titular

Gonzi serà el meta que estarà sota pals, després que Wilfred hagi demanat marxar i, possiblement, vestirà la samarreta grana per última vegada. Amb Carlos Albarrán a la dreta i Joan Oriol a l'esquerra, la defensa la completarien Marc Trilles i Quintanilla.

Fran Miranda apunta a la medul·lar, amb Javi Bonilla i Francesc Fullana, mentre que a la davantera, amb Brugui a la dreta i Oilva al centre fixos, l'esquerra podria ser per a Pol Ballesteros o Fran Carbia. Pedro Martín també té opcions de repetir a l'onze, encara que el tècnic podria apostar per un altre tipus de futbolista.

tracking