Diari Més

El Nàstic espera tancar l'arribada d'un porter aquesta setmana

El club treballa amb tres o quatre opcions després que Wilfred expressés la setmana passada el seu desig de marxar

Wilfred, durant el partit de pretemporada contra l'Espanyol B.

Wilfred estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió a l'adductor dretNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona espera tancar la contractació d’un nou porter aquesta mateixa setmana. És, ara mateix, la prioritat número 1 que té sobre la taula el conjunt grana, després que Wilfred expressés el seu desig d’abandonar Tarragona en el mercat d’hivern.

L’andalús va argumentar que necessitava marxar per motius personals, però en els últims dies han transcendit ofertes o interessos d’alguns equips del territori andalús, amb què des de Tarragona se sospita que tindria algun acord lligat amb un club més proper a la seva terra.

Independentment d’aquest punt, el Nàstic ja sap que el porter no té el cap on l’ha de tenir i que la millor solució per a totes les parts és buscar un meta perquè competeixi amb Gonzi, que serà titular aquest diumenge a contra l’Espanyol B. Wilfred seurà a la banqueta de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, però la setmana vinent marxarà per no tornar. Aquest, almenys, és el seu desig.

Pel que fa al Nàstic, el club està treballant amb tres o quatre porters per a poder concretar alguna operació el més aviat possible. El desitjat, tal com va succeir en el mercat d’estiu, seria Rubén Miño, del Logronés de Segona Divisió A, encara que la seva arribada és complicada.

Un meta amb experiència i que actualment militi a la categoria de plata del futbol espanyol és l’opció que més agrada, tot i que també interessa tancar ràpidament una incorporació bàsica per poder lluitar per l’ascens a Segona A.

tracking