Diari Més

Ajornats els dos pròxims partits del CBT per un contacte directe amb coronavirus

Un jugador del Gran Canaria, últim rival dels cebetistes, té el virus i els duels no es poden disputar

Un partit del Club Bàsquet Tarragona d'aquesta temporada.

Ajornats els dos pròxims partits del CBT per un contacte directe amb coronavirusEduard Hernando

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona veu tallada la seva planificació i el seu dia a dia després de conèixer l’ajornament dels seus dos pròxims enfrontaments de LEB Plata.

Els cebetistes no podran jugar ni davant del Club Bàsquet Benicarló ni contra el Basket Navarra perquè un jugador del Gran Canaria ha donat positiu per coronavirus. Com que el conjunt canari va ser l’últim rival dels tarragonins en Lliga, el passat cap de setmana, la normativa dicta que els jugadors de tots dos equips han de suspendre els seus partits independentment de si donen positiu o no en les proves d’antígens.

D’aquesta manera, l’equip de Berni Álvarez no podrà disputar els dos últims partits de l’any 2020, els quals s’hauran de jugar en dates que s’hauran de decidir pròximament, situació que ja contempla la Federació a causa de la crisi sanitària.

El partit contra el Benicarló s’havia de disputar aquest dissabte, al pavelló del Serrallo, a partir de les set de la tarda. Per altra banda, el duel davant el Benicarló estava previst de cara al dimarts 22 de desembre.

tracking