Diari Més

La Pobla fulmina Albert Company i Dani Vidal serà el nou entrenador

La directiva del filial va prendre la decisió dilluns al vespre, dos dies abans del Vilafranca-Pobla

Imatge del nou entrenador Dani Vidal.

La Pobla fulmina Albert Company i Dani Vidal serà el nou entrenadorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Company ja no és l’entrenador del primer equip del CF Pobla de Mafumet. La Junta Directiva del filial del Gimnàstic de Tarragona va decidir la destitució de l’entrenador a causa dels mals resultats i li va comunicar al llarg del vespre de dilluns. Era una determinació que feia setmanes que estava cuinant-se, però no ha estat fins aquesta setmana quan s’ha acabat portant a terme.

La destitució de Company com a entrenador és un fet molt estrany tenint en compte la història de l’entitat tarragonina, perquè no ha succeït almenys a Tercera Divisió, que la Pobla prescindeixi d’un entrenador a aquestes alçades de la temporada, però la directiva ha decidit un canvi de rumb i ha apostat perquè sigui el tècnic el que no continuï amb el projecte.

Aquesta situació es produeix a poques hores del Vilafranca-Pobla de Mafumet, que es disputarà dimecres a les set de la tarda. Aquest duel correspon a la quarta jornada del campionat del subgrup 5A de Tercera Divisió i es tracta d’un partit ajornat per coronavirus.

Dani Vidal

La directiva pobletana buscava un entrenador amb experiència i molts partits a les banquetes, ja que pensava que és la millor opció per a revertir la situació. Tot i això, serà Dani Vidal qui agafi el relleu de Company. Vidal és una ferma aposta del Nàstic, ja que es tracta de l’entrenador que havia dirigit, i encara ho feia en l’actualitat, el juvenil A del club grana, sempre a la Divisió d’Honor, màxima categoria a nivell nacional.

Finalment, Nàstic i Pobla s’han posat d’acord per a decidir un entrenador que feia molts anys que estava llaurant-se una carrera a les categories inferiors del Nàstic i que ha guanyat molta experiència, que li farà falta per a afrontar una categoria tan complicada com ho és la Tercera Divisió.

Els pobletans estan situats ara mateix en l’antepenúltima posició de la taula classificatòria, amb tan sols sis punts sumats. Això sí, tenen dos partits pendents que, en cas de guanyar-los, podrien significar un gran impuls a la taula.

tracking