Diari Més

La Pobla fulmina Albert Company i busca un entrenador experimentat

La directiva del filial del Nàstic va prendre la decisió aquest dilluns al vespre, dos dies abans d'un vital Vilafranca-Pobla

Albert Company, a la dreta, acompanyat del seu segon, Ivan Cristino.

La Pobla fulmina Albert Company i busca un entrenador experimentatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Company ja no és l'entrenador del primer equip del CF Pobla de Mafumet. La Junta Directiva del filial del Gimnàstic de Tarragona va decidir la destitució de l'entrenador a causa dels mals resultats i li va comunicar al llarg del vespre de dilluns.

És un fet molt estrany, perquè no ha succeït almenys a Tercera Divisió, que la Pobla prescindeixi d'un entrenador a aquestes alçades de la temporada, però la directiva ha decidit un canvi de rumb i ha apostat perquè sigui el tècnic el que no continuï amb el projecte.

Aquesta situació es produeix a poques hores del Vilafranca-Pobla de Mafumet, que es disputarà dimecres a les set de la tarda. Aquest duel correspon a la quarta jornada del campionat del subgrup 5A de Tercera Divisió i es tracta d'un partit ajornat per coronavirus.

Un tècnic amb experiència

La directiva pobletana busca un entrenador amb experiència i molts partits a les banquetes, ja que pensa que és la millor opció per a revertir la situació. En aquest sentit, encara no s'ha decidit qui serà el nou tècnic, però la decisió hauria de ser ràpida, ja que la competició no s'atura.

No queda clar si hi haurà nou tècnic de cara al partit de demà o si aquesta funció la podria realitzar de forma provisional algú de la casa.

El desig que arribi un tècnic experimentat és el de la directiva pobletana, però també entren altres actors en l'equació. Es tracta de Sergi Parés i de Ferran Asensio, director esportiu del Nàstic i ajudant, respectivament, que també diran la seva en conjunció amb el màxim responsable esportiu de la Pobla, Albert Virgili.

Els pobletans estan situats ara mateix en l'antepenúltima posició de la taula, amb tan sols sis punts sumats. Això sí, tenen dos partits pendents que, de guanyar-los, podrien significar un gran impuls a la taula.

tracking