El Nàstic de Toni Seligrat marca gairebé sempre després del descans

Quinze de les disset dianes anotades aquesta temporada han pujat a l’electrònic durant les segones meitats

Els jugadors del Nàstic celebren un dels tres gols que van anotar aquest passat diumenge al Nou Estadi contra el Llagostera.

El Nàstic de Toni Seligrat marca gairebé sempre després del descansGerard Martí

Segones parts sí que són bones en aquest Gimnàstic de Tarragona. No en el sentit que se li acostuma a donar a aquesta expressió, sinó en el fet que els segons 45 minuts dels partits del conjunt grana són molt més productius que els que arriben abans del descans.

És així perquè gairebé tots els gols del Nàstic s’han marcat en els segons 45 minuts. En el campionat de Lliga, el conjunt de Seligrat ha marcat un total de disset dianes. Una xifra, per cert, molt elevada, deixant al Nàstic com a conjunt més golejador de la categoria de bronze del futbol espanyol.

D’aquests disset gols, un total de quinze s’han marcat a la segona meitat o, el que és el mateix, un 88,2% del total. Aquest Nàstic, per tant, ha demostrat que és en els moments en els quals es posen damunt sobre la taula els punts, que és en els finals dels enfrontaments, quan treu tot el que té a dins i acaba amb els rivals sense pietat.

En els dos primers duels lliguers, el conjunt de Toni Seligrat no va ser capaç de veure porteria. Primer, amb la derrota a l’Estadi Johan Cruyff (1-0) amb final injust pel penal no assenyalat a Gerard Oliva i, després, amb l’empat sense gols al Nou Estadi, contra el Badalona. A partir d’aquí, festival de gols.

En la tercera jornada de Lliga, 2-0 contra l’Olot, amb dianes de Gerard Oliva i de Pedro Martín, en els minuts 64 i 70, respectivament. En la quarta, al Prat, el gol de Pol Ballesteros va arribar en el 29’, excepció en la regla que ha marcat el Nàstic aquesta temporada.

Després va arribar a Tarragona l’Andorra. 0-2 al descans i final amb un 4-2 gràcies als gols d’Oliva (73’), Brugui (79’ i 96’) i Quintanilla (90’). Tots ells, a la segona meitat. En la gran golejada contra L’Hospitalet (5-0), va arribar el segon i últim gol del Nàstic en el primer acte. Va ser de Bonilla, de penal, en el 29’. Els quatre restants, Pedro Martín en el 49’, Fullana en el 74’, Ballesteros en el 75’ i Brugui en el descompte.

A Lleida, les dues dianes de Joan Oriol van tenir lloc també a la segona meitat (53’ i 79’) i aquest diumenge, davant del Llagostera, també: Gerard Oliva (51’), Pol Ballesteros (90’) i Francesc Fullana (95’).