Diari Més

Seligrat: «Portem setmanes sense controlar els detalls, però avui els hem controlat»

L’entrenador del Nàstic assegura que Carlos Albarrán és el «millor lateral dret de la categoria»

Toni Seligrat, a la seva àrea tècnica.

Seligrat: «Portem setmanes sense controlar els detalls, però avui els hem controlat»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va demostrar la seva satisfacció després de sumar els tres punts contra el Llagostera i, d’aquesta manera, continuar intractable al Nou Estadi. El tècnic, després del duel, va parlar sobre com va dominar el seu equip la situació en ser expulsat el jugador del Llagostera.

«Portem unes quantes setmanes en les quals diem que no controlem els detalls, però avui els hem controlat», va dir al respecte, tot afegint que el duel, segons ell, estava sota control. «Era un partit que hem tingut controlat des del minut 1 i que s’ha desnivellat amb un jugador més al camp», va recordar el tècnic.

Sobre la titularitat de Gonzi en comptes de Wilfred va apuntar que no ha de ser un fet que es mantingui en el temps, sinó que «cada setmana fem el que creiem». El jove porter sub-23 va quallar una bona actuació en termes generals tot i una greu errada en una sortida en el primer acte que li podria haver costat algun punt al Nàstic.

Seligrat també va parlar sobre dos noms propis més, pels quals va ser preguntat. Un va ser Jesús Rueda, lesionat des de fa algunes setmanes. «L’últim partit, contra l’Hospitalet, va patir molèsties musculars. Vam tornar i es va ressentir. Si tot va com ha d’anar, la setmana vinent el tindrem», va dir sobre el central. Finalment, del duel de Pol Domingo va dir que «és un sub-23 de luxe, però Albarrán és el millor lateral dret de la categoria».

tracking