Diari Més

Ari Sánchez i Alejandra Salazar es pengen la plata en el WPT 2020

La reusenca i la seva parella van caure derrotades en la final, a Maó, per 6-4 i 6-3 per Triay-Sainz

La reusense y su pareja cayeron derrotadas en la final, en Mahón, por 6-4 y 6-3 para Triay-Sainz

Ari Sánchez i Alejandra Salazar es pengen la plata en el WPT 2020Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reusenca Ari Sánchez va quedar-se amb la mel als llavis i ha caigut derrotada ala final del circuit World Padel Tour 2020, disputada avui al Pavelló Menorca de Maó. La parella Triay-Sainz ha demostrat el seu gran potencial en vèncer a Ari Sánchez, que feia parella amb Alejandra Salazar. En un partit que ha durat una hora i 36 minuts, aquest s'ha decidit per 6-4 i 6-3, amb què les vencedores han deixat clar que estaven un pas per davant de les altres finalistes.

Les vencedores, que són les números 1 indiscutibles d’aquesta modalitat esportiva, almenys pel que s’ha pogut veure al llarg d’aquest 2020, han desplegat un joc molt compacte a la pistacapaces de controlar els moments complicats i tancant el partit davant unes Sánchez i Salazar que han lluitatfins al final, però que s'han vist superadesde forma justa.

Després de l’enfrontament, Gemma Triay ha manifestat que «em sento molt feliç per haver guanyat a casa. Amb la Lucía tanquem una etapa de cinc anys juntes de la millor manera possible», a què Lucía Sainz ha afegit que «hem fet un torneig rodó. Veníem jugant molt bé, ha estat la cirereta del pastís per tancar una etapa amb la Gemma».

Pel que fa a la categoria masculina, Fernando Belasteguín i Agustín Tapia han estatels vencedors, després de derrotar Juan Lebrón i Alejandro Galán. El duel fou més ajustat que en la categoria femenina i s'ha decidit per un 6-3 i 7-6 que obliga als campions a mostrar la seva millor imatge. Belasteguín i Tapia, els palistes més veterà i més jove, respectivament, en disputar la final d’un Master, han mostratla seva emoció després del triomf. El mític Belasteguín ha jugatde «conte de fades» i, del seu company va «gaudir molt».

tracking