Diari Més

Valls i Salou es mostren intractables en l'inici a EBA

Els dos conjunts han guanyat tots els duels que han disputat fins ara i són candidats a l’ascens

Una imatge del duel que el Salou i el CBT van disputar durant la pretemporada.

Valls i Salou es mostren intractables en l'inici a EBAOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Valls i el Club Bàsquet Salou aspiren a tot aquesta temporada. L’equip de l’Alt Camp ha realitzat una gran inversió aquest curs i el de la capital de la Costa Daurada ha estat capaç de continuar amb un projecte il·lusionant i guanyador. El resultat, ambdós conjunts han guanyat tots els partits de Lliga EBA que han disputat fins ara.

Gairebé tothom situa el club vallenc com a principal candidat a ascens a LEB Plata. El CB Valls ha guanyat, i de forma còmoda, els tres partits que ha disputat de Lliga. L’inici que ha protagonitzat l’equip en el grup C-1 de Lliga EBA és espectacular. En el primer partit de Lliga, va guanyar a l’Olivar per 26 punts de diferència. En el següent, va fer-ho per cinc punts a la pista del Castelldefels, en el duel més ajustat de tots. I, en l’última jornada disputada, va desfer-se de l’ADT per un clar 94 a 68. Tres partits que serveixen per somiar i que ajuden a plantejar amb optimisme la jornada d’aquest cap de setmana, quan els vallencs visitaran l’Alpicat. Serà diumenge a dos quarts de vuit del vespre.

El Salou, ferm

Per la seva banda, el Salou també ha guanyat tot el que ha jugat, amb la diferència que, de moment, ha disputat dos enfrontaments, ja que el duel que ha de jugar a la pista del CB Martorell es va ajornar perquè els locals no havien pogut entrenar a la pista per culpa de la covid.

En la segona jornada del grup C-2 de la Lliga EBA, el Salou va aconseguir derrotar l’Esparreguera per catorze punts de diferència i, en la següent jornada, també va vèncer, però per dos punts, i a la pista del Sant Cugat.

Aquest diumenge, el CB Salou jugarà a casa contra l’equip més temible del seu grup. Es tracta del potent Es Castell, que jugarà a la Costa Daurada a partir de dos quarts de dotze.

tracking