Diari Més

Pallarès: «No podem viure tota la temporada del 2-4 a la Pobla»

L’entrenador de la UE Valls aposta per sumar aquest diumenge el primer triomf al Vilar

Joan Antoni Pallarès, durant un partit a la banqueta del Vilar.

Pallarès: «No podem viure tota la temporada del 2-4 a la Pobla»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Valls va estrenar el seu caseller de victòries aquest passat diumenge, a l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet (2-4) en un partit èpic i amb l’afegit que es tractava de dos equips de la mateixa zona. Joan Antoni Pallarès, tècnic del club vallenc, recordava ahir que «portàvem setmanes buscant-ho. Per petits detalls no acabava d’arribar i guanyar 2-4 en el derbi del Camp de Tarragona, en la primera vegada que es jugava i com vas guanyar és molt important».

Aquest diumenge, els vallencs rebran la visita, a dos quarts de cinc de la tarda, la visita de la Montañesa, cuer de Tercera Divisió. Pallarès deixa ben clar que «el diumenge serà un partit molt psicològic, ja que nosaltres no hem guanyat encara a casa i ells no han sumat tres punts en cap partit, però no podem viure tota la temporada del 2-4 a la Pobla». «Benvingut el cop d’efecte, però no servirà per guanyar a la Montañesa, hem de seguir», deixava ben clar el del Rourell, qui té molt clar que cada partit és un nou món i que sumar tres punts un dia no significa res en una pròxima cita.

Sempre, després de puntuar, la UE Valls ha patit mals resultats, fet que recordava el tècnic. «Després del partit que vam empatar a zero contra el San Cristóbal, vam pensar que havíem de guanyar a casa per aconseguir un quatre de sis en punts. Després, empatem al camp del líder Europa, tornes a pensar el mateix, i tampoc ho fem. Tenim molt clara quina és la nostra assignatura pendent i què hem de fer per millorar», manifestava Pallarés.

Per a l’entrenador, ja és hora que arribin els primers punts a casa, ja que «els cinc punts que tenim els hem fet fora de casa, però tenim al davant l’últim partit al Vilar abans de festes i ens agradaria acabar amb una victòria».

Pel que fa al rival, Pallarès opinava que «ells pensaran que van al camp d’un equip que sempre ha sortit derrotat a casa, veuran una oportunitat de sumar una victòria. Nosaltres hem de ser intel·ligents i saber competir contra ells en aquest aspecte». Causarà baixa per sanció l’home més destacat dels barcelonins, l’il·lustre Sergio garcía, fet que no preocupa excessivament a Pallarès. «Que jugui Sergio o no és un condicionant, però si no jugarà Balboa, Pedro o un altre. Per a nosaltres potser millor que no hi sigui, però crec que els grans han de jugar sempre, perquè afavoreix l’espectacle», va manifestar sobre la seva absència.

tracking