Diari Més

El Nàstic rebrà un Llagostera que sap rendibilitzar els gols com ningú altre

Els gironins tan sols han marcat quatre gols i sumen deu punts, dos menys que un Nàstic que n’ha anotat un total de catorze

El conjunt gironí va guanyar al Barça B en un partit que es va solucionar per la mínima (1-0)

El Nàstic rebrà un Llagostera que sap rendibilitzar els gols com ningú altreUE Llagostera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Llagostera torna a visitar el Nou Estadi. Un dels equips que més ganes tenen de veure els tarragonins que, per cert, no podran anar al camp a causa de les restriccions sanitàries, farà acte de presència en un terreny de joc en el qual ja va triomfar la temporada passada, emportant-se els tres punts, i fent molt de mal a l’equip que llavors entrenava Xavi Bartolo.

Els gironins arribaran en un gran moment de forma, amb uns números d’aquells que agraden als entrenadors, sobretot per la xifra de gols encaixats. Set partits disputats per part d’un Llagostera que tan sols ha rebut dos gols. Amb diferència, l’equip d’Oriol Alsina és el que té els millors registres en la faceta defensiva. Després, apareix un Badalona que ha encaixat quatre gols, els cinc del Prat i els sis del Nàstic i del Cornellà. Ara bé, en les xifres anotadores, el Llagostera no està per festes. Quatre en els mateixos set partits disputats, els mateixos que el Barcelona B i el Prat i tan sols superat, negativament parlant, per un Badalona que n’ha marcat tres.

El Llagostera, a més, arribarà amb la moral molt alta després de derrotar al filial blaugrana per la mínima la passada jornada. Aquell triomf el va elevar a la cinquena posició de la taula, amb deu punts, dos menys que el Nàstic. Els locals estan en posició de lluitar per l’ascens a Segona B i, els visitants, en el segon grup, el que tindria la meta de disputar els seus duels la pròxima campanya a la Primera Divisió RFEF. Ara bé, el campionat es troba en un moment encara molt inicial i resten massa partits per disputar-se.

Els laterals i Sascha

Són molts els perills que té el Llagostera. Moltes de les seves accions arriben pels laterals. Aimar a la dreta i Roig a l’esquerra són dos futbolistes que sempre busquen l’àrea contrària, encara que Sascha és el perill personificat. Aquest davanter ja va ser un autèntic maldecap per als grana en l’eliminació dels de Toni Seligrat a la Copa Federación. És un d’aquells davanters centre que sempre porta boja la defensa rival i que, quan té una pilota als peus, el porter contrari tremola.

El Nàstic

Pel que fa als tarragonins, arriben al duel amb la ràbia de no haver pogut sumar els tres punts a Lleida després d’un nou escàndol arbitral, però amb la idea que s’està fent bé la feina. L’Hospitalet va guanyar un partit pendent aquesta setmana i el va passar a la taula, encara que el Nàstic ha jugat un partit menys que els del Llobregat.

En l’apartat de baixes, qui no jugarà segur és Carlos Albarrán. El lateral dret va ser expulsat, per tercera vegada, al Camp d’Esports de Lleida. Bonilla o Pol Domingo el substituiran i, pel que fa a l’eix de la defensa, són dubte Jesús Rueda i Marc Trilles, que ja acumulen dues i una setmana, respectivament, fora de l’alineació per lesió.

tracking