Diari Més

Seligrat: «No crec que hi hagi persecució arbitral, els àrbitres s'equivoquen»

L’entrenador del Nàstic lamenta l’expulsió de Carlos Albarrán a Lleida

Toni Seligrat, donant instruccions des de la banqueta.

Toni Seligrat: «Els àrbitres? És la nostra realitat, tres gols legals i un penal»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va lamentar els punts perduts aquest diumenge al Camp d’Esports. El valencià va reconèixer que «marxo enfadat, però no puc obviar el que ha fet bé avui aquest equip, que han estat moltíssimes coses. És cert que al final del partit hem comès errades que no es poden cometre».

Sobre l’actuació arbitral, l’entrenador del Nàstic va lamentar tot el succeït, encara que també va reconèixer que hi havia part de culpa del seu propi equip. «Una vegada més acabem amb deu i ens han expulsat a un jugador que ja li ha passat tres vegades. És una errada nostra que no podem cometre i, una vegada més, hi ha una errada arbitral que ens perjudica greument», va dir.

«Empatar en aquest camp i marcar dos gols no és fàcil», va continuar el tècnic, qui va negar que hi hagi un complot contra el conjunt tarragoní. «No crec que hi hagi persecució arbitral. De vegades els àrbitres s’equivoquen i això et perjudica. Aquest àrbitre també va expulsar aquí a Jonathan Pereira i li acaben caient quatre partits per dir alguna cosa que no sé si va dir», va sentenciar l’entrenador després del duel.

tracking