Diari Més

A per la primera lluny de Tarragona

El Nàstic buscarà a Lleida (18 hores) els primers tres punts fora de casa sense el concurs de Gerard Oliva i, probablement, de Trilles i Rueda

Carlos Albarrán torna al lateral dret després de complir sanció.

A per la primera lluny de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Passi el que passi demà, el Nàstic acabarà la setmana com a líder del subgrup 3A de Segona Divisió B. La derrota d'aquest dissabte del Cornellà contra l'Espanyol B (1-0) i el fet que L'Hospitalet no rebi a l'Olot fins dimarts per culpa de casos de coronavirus a l'equip de la Garrotxa provoquen que cap equip podrà passar al Nàstic, almenys fins que es disputi aquest darrer partit. Ara bé, si els tarragonins són capaços de derrotar al Lleida Esportiu (18 hores), continuaran com a primers passi el que passi en altres camps.

L'equip de Toni Seligrat arriba amb la moral pels núvols després de les golejades a l'Andorra (4-2, amb remuntada inclosa) i a L'Hospitalet (5-0). Els lleidatans van caure al Johan Cruyff el passat cap de setmana i, amb nou punts, disten a dos dels grana.

Baixes

Toni Seligrat afrontarà el partit amb diverses baixes. Una de segura és la de Gerard Oliva. També estan a la corda fluixa, per lesió, els centrals Marc Trilles i Jesús Rueda. Aquest darrer ja va perdre's el partit contra L'Hospitalet per una punxada muscular i no sembla que hagi de jugar a Lleida.

Wilfred estarà sota pals i, en el lateral dret, torna Carlos Albarrán després de sanció. Joan Oriol actuarà a l'esquerra i, a l'eix de la defensa, l'únic que té el concurs assegurat és Quintanilla. Si cap dels dos amb molèsties acaba arribant, Javier Ribelles i Pol Domingo es disputaran la vacant.

Fran Miranda apunta al centre del camp amb Javi Bonilla i Francesc Fullana, tot i que Fausto Tienza també té números per a entrar. A dalt, Brugui jugará a la dreta, Pedro Martín en el centre i, a l'esquerra, entre Fran Carbia i Pol Ballesteros està la cosa.

tracking