Diari Més

Rueda, Trilles i Oliva, seriosos dubtes per visitar Lleida aquest diumenge

Toni Seligrat podria patir tres baixes de jugadors clau en un moment en el qual el Nàstic no pot baixar pistonada

Gerard Oliva, durant el Nàstic-L'Hospitalet.

Rueda, Trilles i Oliva, seriosos dubtes per visitar Lleida aquest diumengeGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada avança i, amb ella, tot el que això comporta a nivell competitiu. El Gimnàstic de Tarragona podria patir tres baixes de consideració de cara al duel que ha de disputar aquest diumenge, a le sis de la tarda, al Camp d’Esports de Lleida.

Jesús Rueda, Marc Trilles i Gerard Oliva són seriosos dubtes per jugar aquest diumenge. Es tracta de dos centrals i d’un davanter centre, posicions que el Nàstic pot cobrir perfectament, però que deixarien al club grana, en cas de confirmar-se com a baixes definitives, en quadre. A aquests tres jugadors se’ls sumaria un Pol Prats que la passada setmana va notar molèsties musculars i que, en principi, tampoc estarà disponible per poder jugar a Lleida.

Rueda ja no va participar en la golejada contra L’Hospitalet. El futbolista va ser baixa d’última hora per una punxada muscular de la qual no es va poder recuperar. El seu concurs és més que complicat en el partit a Lleida. En una situació similar es troba Marc Trilles. El central va ser titular davant dels del Llobregat, però va finalitzar el duel amb unes molèsties que no tenen gaire bona pinta i que el converteixen en seriós dubte de cara al partit a Lleida. L’equip descansa avui i serà demà quan els jugadors tornin a la feina i quan es verificarà l’estat exacte dels lesionats.

Finalment, apareix Gerard Oliva. El futbolista també va prendre mal durant la golejada de diumenge. Va ser substituït en el descans i la seva participació a Lleida està pràcticament descartada. La lesió d’Oliva podria allargar-se, en el pitjor dels casos, alguna setmana més, encara que fins la tornada a la feina i fins que l’equip mèdic no analitzi cas a cas no hi haurà un veredicte al respecte.

A l’eix de la defensa, el que està clar és que Quintanilla serà un dels titulars a Lleida. El segon, queda per decidir. Pol Domingo és el substitut que tindrien Marc Trilles i Jesús Rueda en cas de continuar lesionats. Almenys, és el recanvi natural, encara que Javier Ribelles també ha demostrat que pot jugar a l’eix oferint garanties. A dalt, el recanvi d’Oliva està clar. Pedro Martín, que va quallar una gran actuació diumenge, serà el «9» titular.

tracking