Diari Més

A fer-se fort al Nou Estadi

El Nàstic buscarà la tercera victòria consecutiva a casa sense el lesionat Rueda ni el sancionat Albarrán

Fran Miranda, durant el Nàstic-Andorra de la passada jornada.

A fer-se fort al Nou EstadiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va a per totes. Toni Seligrat i els seus tenen la intenció de vèncer aquest diumenge a L'Hospitalet (12 hores) per, d'aquesta manera, sumar la tercera victòria consecutiva a casa. A més, els tres punts catapultarien a l'equip i l'ajudarien a consolidar-se al Nou Estadi on, de moment, han sumat set dels nou punts en joc.

Els grana arrencaran el duel com a sisens classificats, amb vuit punts, dos menys que un L'Hospitalet que ha disputat un partit més que els grana.

Serà un partit molt especial per a un Nou Estadi, que tornarà a estar buit, ja que hi tornarà un emblema. De la Espada, als seus 35 anys, ha buscat una nova aventura a territori espanyol i L'Hospitalet ha estat l'equip que ha confiat en ell.

Pel que fa al Nàstic, les sensacions no poden ser millors, tot i que Seligrat no podrà comptar amb dos dels seus punters. Carlos Albarrán es perdrà el partit per sanció a causa de la targeta vermella que va veure en la remuntada contra l'Andorra. Per altra banda, Jesús Rueda tampoc podrà trepitjar el verd. El central arrossegava molèsties musculars els darrers dies i no ha pogut recuperar-se de cara al duel. Per tant, Seligrat haurà de fer canvis.

Pol Domingo

A la porteria, Wilfred apunta a continuar com a titular i, en el lateral dret, entrarà Pol Domingo, en substitució d'Albarrán. A l'esquerra, no hi ha discussió: Joan Oriol és l'amo i senyor del carril. Al centre, amb Quintanilla actuaria Marc Trilles, que tornaria després de l'expulsió al Municipal Sagnier.

En el centre del camp, Fran Miranda, Javi Bonilla i Francesc Fullana podrien ser els escollits, mentre que a dalt, com cada setmana, tan sols hi ha un dubte. Brugui actuarà a la dreta, Oliva al centre i, a l'esquerra, tot apunta que serà Fran Carbia, tot i que Pedro Martín, Pol Ballesteros o Thomas Amang també poden ser els escollits.

Sense gent al Gol

Per altra banda, tots aquells aficionats que seguien els partits del Nou Estadi des de la cantonada del gol, darrere de les reixes, ja no ho podran fer. El club s'ha conscienciat del perill que pot suposar en el marc de possibles contagis per coronavirus i ha decidit no deixar entrar ningú a la zona.

tracking