Diari Més

Les presses en forma de punts arriben al Nou Estadi abans de temps

Guanyar a l’Andorra diumenge és imprescindible per arribar a la jornada de descans en una situació que no aixequi nervis

Alguns jugadors del Nàstic esperen una centrada a pilota aturada durant el partit disputat al Nou Estadi contra l'Olot.

Les presses en forma de punts arriben al Nou Estadi abans de tempsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Gimnàstic de Tarragona li han arribat les presses massa d’hora. Sumar cinc punts de dotze possibles no és el que ha de preveure un equip que ha d’ascendir a Segona Divisió A, i encara menys en un campionat tan diferent com el que ha provocat el coronavirus. No és moment encara d’encendre cap llum d’alarma, ja que si les decisions arbitrals haguessin estat justes i el Prat no hagués marcat en el 92’ estaríem parlant d’una cosa ben diferent, però el futbol són gols i punts i el Nàstic, pot entrar en dèficit abans del previst.

Una victòria aquest diumenge contra l’Andorra (dotze del migdia) tornaria la tranquil·litat, però el Nou Estadi serà decisiu en les pròximes jornades. Si els andorrans el visitaran aquest mateix diumenge, en tres setmanes serà L’Hospitalet qui jugarà a Tarragona. Entremig, però, no hi haurà cap partit, ja que al Nàstic, la pròxima setmana, li toca descansar.

Són cinc punts els que ha sumat el Nàstic en els quatre partits que ha disputat. Actualment, el conjunt de Toni Seligrat és tercer en el subgrup 3A de Segona Divisió B. No és una classificació real del tot, ja que hi ha diversos conjunts que encara han de disputar alguns partits que es van ajornar per culpa de casos de coronavirus.

Tenen un partit pendent L’Hospitalet, líder amb sis punts; l’Espanyol B, cinquè amb quatre punts; i el Barça B, sisè amb els mateixos punts que els blanc-i-blaus. Dos partits menys tenen el Lleida Esportiu, vuitè amb tres punts i el Cornellà i l’Olot, penúltim i cuer, respectivament, amb un punt. El cas més extrem és el del Llagostera que, amb un punt, encara ha de disputar tres enfrontaments pendents.

Quatre no s’han aturat

Per tant, en aquesta classificació tan enganyosa, en la qual tan sols quatre conjunts han disputat tots els partits, no val una cosa que no sigui guanyar a l’Andorra i després fer-ho davant de L’Hospitalet. El Nou Estadi serà determinant, doncs, molt abans del que estava previst. Són vint partits els que es jugaran en aquesta primera fase i el Nàstic n’ha disputat una cinquena part, no pot badar més.

tracking