Diari Més

Seligrat: «Una falta innecessària ens ha costat una expulsió»

El tècnic reconeix que el «Prat ha merescut l'empat»

Toni Seligrat, donant instruccions des de la banqueta.

Toni Seligrat: «Els àrbitres? És la nostra realitat, tres gols legals i un penal»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, va lamentar algunes accions dels seus durant el duel al Municipal Sagnier i que els van impedir tornar a casa amb els tres punts. Sobretot, va manifestar la seva decepció amb l’expulsió de Marc Trilles.

«En el futbol actual, la igualtat es desfà o a pilota aturada o quan et quedes amb un jugador menys. Una falta totalment innecessària en una zona sense perill ens ha costat una expulsió i hem perdut la igualtat que teníem», va dir.

També va deixar clar que va substituir Pol Ballesteros, autor de l’únic gol del Nàstic, per precaució, ja que ja tenia una targeta groga. En aquest sentit, va dir que «a Ballesteros no l’han expulsat de miracle. En el futbol no tot és jugar bé o jugar malament, un ha de tenir una mica de cap. Ballesteros té una targeta groga, ha acabat la primera part miraculosament. Ha simulat una falta i no li han tret la segona de miracle. No he volgut córrer cap mena de risc».

Per a Seligrat, «l’equip ha fet moltíssimes coses bé» i va reconèixer que «el Prat ha estat mereixedor de l’empat», tot i que «a la segona part no ha tingut ocasions clares».

tracking