Diari Més

El Nàstic també ha de guanyar fora

Els de Toni Seligrat visiten el Prat aquest diumenge a les 12 hores

Jesús Rueda, durant el Nàstic-Olot.

El Nàstic també ha de guanyar foraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona buscarà aquest diumenge al Municipal Sagnier el primer triomf a domicili de la temporada. Després de derrotar a l'Olot la passada jornada, els de Toni Seligrat intentaran tornar amb els tres punts del Prat de Llobregat per a continuar a la zona verda de la taula classificatòria.

El Prat compta amb els mateixos quatre punts que té el Nàstic i, per tant, es pot preveure un partit igualat. El bon joc dels barcelonins aquesta temporada està avalat, en gran part, per Sergio Montero.

L'ex del CF Pobla de Mafumet, actuant per banda esquerra, ha estat l'autor de les dues dianes que ha marcat el rival del Nàstic en el que va de temporada.

Sense Wilfred ni Albarrán

Per la banda grana, Seligrat npo podrà comptar amb Wilfred ni amb Carlos Albarrán. El meta continua amb molèsties físiques i el lateral està sancionat després de la vermella directa que va veure davant de l'Olot.

Gonzi estarà sota pals i la defensa la formarien Pol Domingo en el lateral dret, Joan Oriol a l'altre cantó i Quintanilla i Jesús Rueda a l'eix.

El centre del camp podria ser el mateix de l'altre dia, amb Miranda realitzant tasques defensives i Bonilla i Fullana a la sala de màquines. Brugui és fix a la dreta, Gerard Oliva podria continuar pel centre i, a l'esquerra, tornaria Pedro Martín. Tot i això, Pol Ballesteros té opcions d'actuar a l'esquerra, amb què Pedro Martín i Gerard Oliva es diputarien el «9».

tracking