Diari Més

Torna la Lliga EBA amb el CB Valls i l'ADT representant Tarragona

Els tarragonins anuncien Rubén Llanos

El CB Valls jugant al pavelló del Serrallo la campanya passada.

Torna la Lliga EBA amb el CB Valls i l'ADT representant TarragonaJ Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga EBA torna a l’acció. Després d’un parell d’intents fallits, la competició arrencarà finalment aquest cap de setmana per als equips catalans. Club Bàsquet Valls i ADT Torreforta debutaran aquest dissabte, mentre que el Club Bàsquet Salou encara no ho podrà fer perquè el seu partit ha quedat ajornat.

En el subgrup C-1, l’ADT debutarà a la Lliga EBA en el seu retorn a la quarta categoria en importància a nivell nacional demà, a la pista del Club Bàsquet Artés. El duel arrencarà a les sis de la tarda. Per la seva banda, el club de la capital de l’Alt Camp s’estrenarà a pista pròpia, davant de l’Olivar. El duel també arrencarà al punt de les sis.

Per la seva banda, el CB Salou no podrà jugar a contra el Club Bàsquet Martorell, en el duel que havia de disputar dissabte, també a les sis de la tarda. El partit s’havia de jugar a terres barcelonines, però es jugarà segurament a finals de desembre perquè el rival dels salouencs no havia pogut entrenar a la seva pista en les darreres setmanes, a causa de les restriccions provocades pel coronavirus. Fa uns dies que sí que poden utilitzar el seu pavelló, però van demanar l’ajornament del partit perquè no hi havien entrenat el temps suficient. El Salou va acceptar la modificació i, per tant, haurà d’esperar una setmana més per debutar aquesta temporada. Ho farà en el subgrup C-2.

Rubén Llanos

Per altra banda, l’ADT va anunciar ahir l’arribada de Rubén Llanos per reforçar el primer equip. El jugador portava dues setmanes entrenant amb el primer equip i ha decidit sumar-se al projecte tarragoní. La passada campanya va jugar a les files del CBT, també a la Lliga EBA, amb el qual va disputar onze minuts de mitjana per enfrontament, amb una mitjana de 3 punts i superant el 50% d’efectivitat.

tracking