Diari Més

Sergio Montero: «Tenia la il·lusió de jugar en el primer equip del Nàstic»

El mitja punta és un dels referents del Prat, rival que visitaran els tarragonins diumenge a les dotze

Sergio Montero, celebrant un dels dos gols que ha marcat en Lliga amb la samarreta del Prat.

Sergio Montero: «Tenia la il·lusió de jugar en el primer equip del Nàstic»AE Prat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AE Prat és el pròxim rival del Gimnàstic de Tarragona. L’equip del Prat del Llobregat rebrà als tarragonins aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, i ho farà amb un vell conegut grana a les seves files. De fet, no és un futbolista que se’l recordi per les seves participacions en el primer equip, tot i que va ser el millor futbolista del filial el curs anterior.

Precís, fi i amb molta qualitat. Així és Sergio Montero, un jugador que no es va quedar a Tarragona perquè així ho va decidir la direcció esportiva grana i que va buscar una nova aventura a la Segona Divisió B, que era l’objectiu que s’havia marcat. «Tenia la il·lusió de poder estar amb el primer equip del Nàstic, però no va poder ser», lamenta un Montero que, per altra banda, diu que «va sortir l’oportunitat de fitxar pel Prat i no m’ho vaig pensar». El mitja punta reconeix també que va tenir una proposta per continuar a la Pobla, tot i que «després de dos anys, considerava que aqueslla etapa s’havia acabat».

Montero està jugant a la banda esquerra del 4-2-3-1 que dibuixa un Prat que, depenent de les situacions del partit, es transforma en el tradicional 4-4-2. Ha marcat els dos gols que ha anotat el seu equip en Lliga, en el que, per a ell, «ha estat un inici molt bo, però hem aconseguit tres punts contra rivals molt difícils».

El Nàstic entrenarà avui a l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet, ja que el Prat té gespa artificial. Les dimensions del Municipal Sagnier són molt més semblants a les de la Pobla que no pas a les del Nou Estadi i, per tant, Toni Seligrat podrà assajar en millors condicions el partit davant dels barcelonins. Montero recorda que «no tenim gespa natural, però les dimensions són bones, ens va bé». «El que vull és jugar el màxim nombre de partits, aportar els gols i assistències que pugui», manifesta l’atacant del Prat.

El joc del pròxim rival del Nàstic està sent més que acceptable en aquest inici de curs i un triomf podria elevar a qualsevol dels dos equips al lideratge del subgrup 3A de Segona Divisió B.

tracking