Diari Més

Arriba l'hora de Pol Domingo

Carlos Albarrán causarà baixa al Prat per sanció i el futbolista del planter apunta a estrenar titularitat en Lliga en un camp difícil

Pol Domingo, durant el Nàstic-Valencia Mestalla de la passada temporada.

Arriba l'hora de Pol DomingoNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Li ha arribat el moment a Pol Domingo. El defensor del Nàstic apunta a la titularitat aquest diumenge al camp del Prat (dotze del migdia). Jugarà en el lateral dret i ho farà en substitució d’un Carlos Albarrán que va veure aquest diumenge la targeta vermella directa per una entrada per darrere a un futbolista de l’Olot. El col·legiat de l’enfrontament va interpretar, tot i que hi havia molts dubtes, que era l’últim home dels visitants i, per tant, va fer fora del camp al lateral dret grana.

Així les coses, Domingo serà l’escollit. Hi ha molts motius perquè així sigui, però el principal és que el Nàstic va decidir no doblar la posició de lateral dret en aquest passat mercat de fitxatges i ho va fer per un motiu molt clar. I és que la polivalència de Pol Domingo ajuda a l’equip a estar tranquil en el cas que es produeixi qualsevol baixa a la rereguarda.

Domingo va jugar la major part dels partits de la temporada passada en el lateral esquerre, però ell és central d’origen. Tot i això, en les categories de base va disputar molts enfrontaments, alguna temporada sencera fins i tot, en el carril dret de la defensa, posició que li tocarà defensar aquest diumenge en un partit molt complicat, ja que el Municipal Sagnier no és un dels camps més senzills, precisament, de la categoria de bronze del futbol espanyol.

A més, serà un partit molt important pel Nàstic pel fet que intentarà buscar la segona victòria consecutiva de la temporada, un triomf que el podria deixar en una situació privilegiada a la taula classificatòria del subgrup A del grup tercer de Segona B. De fet, tres punts podrien elevar al Nàstic fins al lideratge i, en una competició en la qual la meta mínima és acabar dels tres primers dels onze del subgrup és vital situar-se a dalt des del principi i no abandonar aquestes posicions capdavanteres.

Domingo no va iniciar la temporada al mateix nivell, físicament parlant, que la resta dels seus companys. Durant el confinament, es va lesionar en un dit del peu i va estar alguns mesos de baixa. En començar la pretemporada, el de la Pobla de Montornès no va poder exercitar-se al mateix nivell que els altres jugadors. Aquesta situació va provocar que comencés amb desavantatge respecte a la resta.

La Copa Federación

Contra el Prat serà el debut com a titular del polivalent defensor, tot i que el jugador ja ha gaudit de minuts aquesta temporada. Domingo va ser titular a Llagostera, en el dia en el qual el Nàstic va caure eliminat de la Copa Federación. Va disputar un total de 72 minuts abans de ser substituït per Joan Oriol. Amb ell sobre el verd, el resultat era de 0-1, encara que, finalment, el partit va acabar 2-1 i amb el Nàstic fora de la competició.

La passada temporada va ser la del debut de Pol Domingo amb el Nàstic. Deixant sempre grans sensacions sobre el verd, va gaudir d’un total de vuit enfrontaments en el campionat de Lliga. En cinc d’ells va entrar com a titular i, en el campionat lliguer, va acumular 476 minuts.

tracking