Diari Més

Toni Seligrat segueix buscant la peça que millor encaixi a la banda esquerra

L’entrenador del Nàstic ha provat en els tres partits de Lliga tres homes diferents, com Pedro Martín, Thomas Amang i Fran Carbia

Thomas Amang, durant un moment del Nàstic-Olot disputat aquest diumenge al Nou Estadi (2-0).

Toni Seligrat segueix buscant la peça que millor encaixi a la banda esquerraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A la tercera va ser la vençuda. Aquest diumenge, i després de dos intents fallits, el Gimnàstic de Tarragona va sumar els tres punts i va treure’s una espina que tenia clavada i que ha de servir de punt de partida per a escriure una història que ha d’acabar amb l’ascens a Segona Divisió A. Així, almenys, ho vol el club, que ha realitzat una gran inversió perquè sigui una realitat.

Toni Seligrat, entrenador grana, va realitzar diversos canvis a l’onze i va aconseguir el que feia temps que se li resistia: sumar els tres punts. El valencià va moure peces en el centre del camp i també ho va fer a la banda esquerra de l’atac, on sembla que encara no ha trobat la peça que desitja. En cap dels tres duels disputats fins ara ha repetit protagonista en aquesta posició del camp. El tècnic sempre ha defensat que no té onze titulars, sinó un equip en el qual qualsevol pot jugar, però en altres demarcacions sí que hi ha indiscutibles.

Fran Carbia va ser el titular contra l’Olot, mentre que Pedro Martín ho va ser contra el

Barça B i Thomas Amang davant del Badalona. Tres jugadors en tres partits diferents, però encara en resten més que poden actuar en aquesta demarcació. Pol Ballesteros o Joel Marín també tenen ganes de ser algun dia de la partida i, si continuen les proves, podrien ser els pròxims.

Pedro Martín no és un extrem esquerre a l’ús, encara que en pretemporada va jugar bones estones en aquesta demarcació. A més, aquest diumenge va marcar el seu primer gol de la temporada, després d’una magnífica jugada de Brugui. Aquests factors li donen punts per a ser titular el pròxim diumenge al camp del Prat (dotze del migdia).

Amang és la irregularitat personificada. Com a titular, en la segona jornada de Lliga, va realitzar un partit per a oblidar. No és l’opció que ara mateix té més números. Finalment, Fran Carbia va haver de ser substituït aquest diumenge després de rebre un cop a la cara.

Són diverses les opcions que té Seligrat sobre la taula. El que és segur és que Brugui serà titular a la banda dreta, però Oliva ja no té tan clara la titularitat pel centre, ja que Pedro també parteix amb opcions. Així, tant qualsevol dels tres que ja han actuat d’extrems com a titulars, com Pol Ballesteros o el mateix Joel es jugaran un lloc per la banda esquerra de l’atac.

tracking