Diari Més

El Nàstic es queixa formalment a Footters

La plataforma no ha funcionat correctament en els dos primers partits a casa dels tarragonins; el club grana va oferir aquest servei gratuït als seus socis, que han realitzat diverses reclamacions

Footters

El Nàstic es queixa formalment a FoottersNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat aquest dimarts que ha realitzat fins a dues queixes formals a Footters, corresponents als dos primers partits al Nou Estadi davant el CF Badalona i la UE Olot. Les retransmissions per aquesta plataforma estan tenint molts problemes i els nous socis del Nàstic, que poden gaudir-ne de forma gratuïta pel fet d'haver-se donat d'alta aquesta temporada, no en poden fer ús perquè no funciona correctament.
Durant l’enfrontament d’aquest passat diumenge, en els primers minuts es van detectar els primers talls de les imatges. Llavors, el Nàstic va sol·licitar a la plataforma digital la seva emissió en obert. Footters va accedir a oferir les imatges públicament mitjançant Twitter i en aquest impàs i, buscant la solució més ràpida possible, l'entitat grana va oferir les imatges del partit a través de l’Instagram oficial del club.
«Des del Gimnàstic de Tarragona continuarem insistint a la plataforma Footters per tal que no es tornin a repetir aquests problemes i, d'aquesta manera, garantir la correcta emissió de tots els serveis contractats», asseguren des del Nàstic
El club ha demanat a tots els socis que revisin la seva subscripció i si detecten qualsevol tipus de problema contactin mitjançant el correu administracio@gimnasticdetarragona.cat.
tracking