Diari Més

Seligrat: «Sense haver guanyat cap partit ja deia que les coses s'estaven fent bé»

Brugui va dedicar el triomf al seu avi i Bonilla remarca que «l’important era guanyar»

Toni Seligrat segueix el partit amb atenció.

Seligrat: «Sense haver guanyat cap partit ja deia que les coses s'estaven fent bé»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, es va felicitar pel triomf contra l’Olot i va argumentar que «les victòries donen confiança i reafirmen el treball que venim fent des del primer dia. Sense haver guanyat cap partit ja deia que l’equip estava fent les coses bé».

Sobre si ha trobat els seus titulars, el valencià va deixar ben clar que «l’onze més important és el que acaba el partit, ja que el més interessant passa al final dels partits. Tenim una plantilla homogènia i d’un nivell molt alt». D’aquesta manera, l’entrenador demostra la seva felicitat per comptar amb la plantilla que té i, sobre el nivell de l’equip, va apuntar que «no tan sols hem estat bé defensivament, sinó que també ho hem estat amb pilota».

Va remarcar Seligrat que no és fàcil sumar els tres punts, ja que «per un costat, el fet de no fer gol provoca que el rival no arrisqui tant i, quan marques, ha d’anar a per tu i s’acaba descuidant. L’Olot juga amb cinc al darrere i sempre costa atacar-lo».

Brugui

Per la seva banda, Brugui, que va quallar una excel·lent actuació, va destacar que «necessitàvem aquesta victòria. i més encara com ha arribat». L’esquerrà va voler «dedicar-li la victòria al meu avi (Josep), que ahir va morir. Estaria molt orgullós de l’equip i de mi» i va apuntar que «veníem de fer bons partits i competir molt bé, era qüestió de temps que arribés la victòria».

Bonilla

També va aportar la seva un dels grans protagonistes. Bonilla, brillant durant tot el duel, va assegurar estar «encantat si puc ajudar aportant goles o assistències», tot i que va remarcar que «l’important era guanyar».

tracking