Diari Més

Els tres punts no es poden resistir més

El Nàstic rebrà aquest diumenge l'Olot (12 h) sense Wilfred ni Marc Trilles, lesionats

Joan Oriol, durant el Nàstic-Badalona.

Els tres punts no es poden resistir mésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de sumar un dels sis punts en joc, el Gimnàstic de Tarragona no es pot permetre una altra cosa que no sigui guanyar demà a l'Olot. A partir de les dotze del migdia, els de Toni Seligrat tindran una nova oportunitat d'estrenar el caseller de triomfs després de la derrota al Johan Cruyff contra el Barça B (1-0) i de l'empat sense gols al Nou Estadi de la setmana passada contra el Badalona.

Novament sense públic a les graderies, el Nàstic haurà de tornar a intentar un triomf que se li està resistint massa. L'equip no està demostrant encert de cara a porteria i aquesta situació pot preocupar, però és més alarmant el fet que els arbitratges han perjudicat greument a l'equip tant en els dos partits de Lliga que s'han jugat com en els dos de Copa Federación.

Per a intentar aquest triomf, el Nàstic no variarà la seva idea: 4-3-3, intentar ser protagonista del joc a la seva manera i buscar l'àrea rival en la mesura que sigui possible, sense donar concessions al darrere.

Amb dues baixes

Són dos els jugadors del Nàstic que no podran actuar contra els de la Garrotxa. Estan lesionats Wilfred i Marc Trilles. El primer no podrà actuar a causa d’una lesió a l’adductor dret, tal com va informar el club aquest dilluns. El segon té molèsties musculars i tampoc podrà estrenar-se com a titular.

Així les coses, sota pals hi serà Gonzi. En defensa, actuaran els quatre de les dues primeres jornades: de dreta a esquerra, Carlos Albarrán, Quintanilla, Jesús Rueda i Joan Oriol. A la medul·lar, amb Javier Ribelles fent de pivot, podria entrar Francesc Fullana acompanyant Javier Bonilla. A dalt, Brugui és fix a la dreta, Oliva també ho seria al centre i, la banda esquerra, tornaria a tenir com a protagonista Pedro Martín.

Sobre l'Olot, poc a dir. Sobretot, pel fet que encara no ha disputat cap duel de Lliga en la present temporada perquè els seus jugadors es van haver de confinar per culpa del coronavirus.

Segurament, el rival del Nàstic apostarà pel 5-3-2 de la passada temporada, amb carrilers molt llargs i amb un onze molt semblant al del final de la passada campanya.

tracking