Diari Més

L'Olot jugarà al Nou Estadi amb la incògnita de com arribarà de forma

Els de la Garrotxa van tornar als entrenaments dilluns després de dues setmanes confinats

Una imatge d'un partit entre l'Olot i el Barça B de la passada temporada.

L'Olot jugarà al Nou Estadi amb la incògnita de com arribarà de formaUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona necessita guanyar o guanyar aquest diumenge a l’Olot (dotze del migdia, Nou Estadi). A la tercera ha de ser la vençuda i així ho entenen des del club grana, que no tenen ganes de més ensopegades en una primera fase de campionat en la qual les victòries són imprescindibles per a lluitar per les tres primeres places, les quals classifiquen directament per a la Segona Divisió B Pro o donen el dret a intentar ascendir a la Segona Divisió A.

El rival del Nàstic, a dia d’avui, és tota una incògnita. I és que l’Olot encara no ha disputat cap enfrontament, per culpa del coronavirus. En principi, tots els futbolistes ja estan en plenes condicions i, d’aquesta manera, tots poden entrar en la convocatòria del diumenge. La gran pregunta serà saber com arribaran físicament. Van tornar als entrenaments aquest dilluns i, per tant, tan sols porten una setmana d’entrenaments.

Fa dues setmanes, l’equip de la Garrotxa estava preparat per jugar a Cornellà, tot i que, el dia anterior al duel, van aparèixer els dos primers positius i van haver de confinar-se tots els futbolistes a casa. Per tant, poc temps per a preparar un enfrontament en el qual l’Olot té moltes esperances dipositades. La meta del pròxim rival del Nàstic no és un altre que el de jugar la pròxima temporada a la Segona B Pro, o Primera Divisió RFEF.

Amb tres centrals

El que es trobarà el Nàstic diumenge serà un Olot, en principi, molt semblant al de la temporada passada, amb un 5-3-2, en el qual els dos laterals es converteixen en carrilers a l’hora d’atacar. La plantilla és gairebé la mateixa. Ha arribat el davanter Juan Delgado, procedent del Barakaldo i amb prèvia experiència al grup català de Segona B, ja que va actuar a l’Atlético Levante. També és novetat el lateral esquerre Roger Escoruela, procedent del Sant Andreu i que arriba per a substituir Pep Chavarría, ara al Zaragoza. Albert Batalla va ser el tercer fitxatge, però arriba com a porter suplent.

Pel que fa al Nàstic, tornarà a estar disponible Pol Prats, després d’haver entrenat amb normalitat en haver finalitzat el confinament per estar en contacte amb un cas de coronavirus. L’única baixa assegurada que tindrà Toni Seligrat serà la de Wilfred, amb una lesió a l’adductor dret que el mantindrà apartat dels terrenys de joc entre dues o tres setmanes. Gonzi, per tant, tornarà a estar sota pals.

tracking