Diari Més

Ajornen les competicions europees d'hoquei fins al 2021

La covid està dificultant la disputa dels partits i el Comitè Europeu d'Hoquei Patins ha decidit fer un descans

Reus Deportiu

Suspenen el Reus Deportiu-Lodi pel coronavirusReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les competicions europees d'hoquei patins fan una aturada fins a l'any 2021. El Comitè Europeu d'Hoquei Patins (CEHH) ha decidit realitzar una aturada per totes les complicacions que està provocant el coronavirus en la normal disputa dels enfrontaments.

Els clubs van rebre la comunicació aquest dijous i tots ells ja coneixen que, de moment, tan sols hauran de preocupar-se de les seves respectives competicions domèstiques.

En el cas de les esquadres tarragonines, són dos els implicats en aquesta decisió. Per una banda, el Reus Deportiu no jugarà Champions, com a mínim, fins al 2021 i, el Club Patí Calafell, no disputarà cap partit de la CERS fins el mateix any.

La CEHH no ha precisat quan es reprendran totes les competicions, ja que sempre dependrà de l'evolució de la pandèmia.

A l'OK Llliga

En aquestes primeres setmanes de competició oficial ja s'estan suspenent diversos partits a tot el món. En el cas de l'OK Lliga, la màxima competició a nivell espanyol, la passada setmana sis equips es van quedar sense jugar, ja que es van ajornar tres enfrontaments.

El CP Calafell va ser un dels implicats en aquesta suspensió. Havia de jugar el passat dissabte a la pista de l'Igualada, però algun positiu de l'equip rival va impedir l'enfrontament. En la mateixa situació es van trobar dos partits més, com van ser el CH Palafrugell-CH Lloret i el CP Voltregà-Deportivo-Liceo.

És més, aquest dissabte li toca al CE Vendrell no jugar per culpa d'un cas de coronavirus. Els vendrellencs, que havien de jugar a la pista del CP Voltregà, hauran d'esperar perquè el partit s'ha ajornat per un positiu en coronavirus a l'equip osonenc.

tracking