Diari Més

El Nàstic comença les converses per a intentar la renovació de Brugui

El futbolista acaba contracte el pròxim 30 de juny i la seva continuïtat és una de les principals prioritats que s’ha marcat el club

Brugui, durant una acció del Nàstic-Badalona d'aquest diumenge, que va acabar amb empat i sense gols.

El Nàstic comença les converses per a intentar la renovació de BruguiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic desitja la continuïtat de Brugui, un dels pilars fonamentals del projecte grana i un dels futbolistes que millor rendiment ha donat en els últims temps. Per aquest motiu, el club grana ha posat en marxa la maquinària per a intentar la renovació del futbolista gironí, que acaba contracte el 30 de juny del pròxim 2021.

Són molts els jugadors del Nàstic que acaben vinculació d’aquí a uns mesos, però el club que presideix Josep Maria Andreu s’ha marcat com a màxima prioritat, pel que fa als despatxos, de provar de completar la renovació d’un dels bucs insígnia del Nàstic de la passada temporada i també d’aquesta.

Les converses començaran aquesta setmana entre el representant del futbolista i el director esportiu grana, Sergi Parés. El màxim responsable esportiu grana començarà amb una oferta inicial, la qual, serà valorada pel representant després de parlar amb el jugador.

Serà complicat, d’inici, que Brugui accepti ràpidament una oferta del Nàstic. De fet, la continuïtat del futbolista més enllà del 30 de juny del 2021 és, ara mateix, difícil. I és que Brugui, ara mateix, compta amb l’interès d’equips de superior categoria que l’acollirien amb els braços oberts la pròxima temporada. Hi ha un mínim de dos clubs que ara mateix militen a la Segona Divisió A que s’han interessat en el futbolista, dues entitats de gran envergadura que han seguit al jugador durant els últims anys i que voldrien incorporar-lo, per la seva qualitat i la seva projecció, en els seus respectius projectes de cara a la 2021-22.

A més, també hi ha algun club de Segona B que s’ha interessat en ell però, en cap cas, Brugui marxaria a un altre equip de la mateixa categoria tenint l’interès del Nàstic sobre la taula i trobant-se tant a gust com es troba a Tarragona, on se sent molt estimat per l’afició i ha aconseguit consolidar-se.

Les converses entre el jugador i el club seran constants, ja que no es preveu que pugui haver-hi un acord ràpid, en el cas que s’acabi produint. Ens trobem en el mes d’octubre i la temporada 2020-21 tot just acaba de començar. Ara bé, seria una de les millors notícies per a l’afició que Brugui, un dels seus jugadors preferits, pogués continuar i quedar-se com a un dels referents de l’equip d’un equip que està configurat per jugar la pròxima temporada a Segona Divisió A.

Titular en els dos partits

L’esquerrà ha jugat els dos partits de Lliga que s’han jugat. Tant al Johan Cruyff com diumenge, a casa, contra el Badalona, va ser titular, però en cap dels dos casos va poder ajudar a l’equip amb una victòria. Amb aquesta nova normativa dels cinc canvis, els futbolistes ofensius tenen més números de no acabar els partits i, en el cas de Brugui, ha estat així.

A Barcelona va disputar 72 minuts abans de ser substituït i, contra el Badalona, en va jugar un total de 63. En els dos duels ha vist cartolina groga i sempre ha actuat a la banda dreta de l’atac, a cama canviada.

tracking