Diari Més

El CBT comença el curs topant amb la dura realitat de la LEB Plata

Els blaus van arrencar guanyant, però van continuar patint sengles derrotes per 34 i 27 punts

Un moment del partit que el CBT va disputar al Serrallo contra el Menorca.

El CBT comença el curs topant amb la dura realitat de la LEB PlataEduard Hernando

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ha topat de front amb la LEB Plata. Les il·lusions que tenia posades l’equip blau després d’un més que merescut ascens s’han convertit en dos cops molt durs tan bon punt començar. No per menys esperats, sinó per com s’han produït, amb uns marcadors finals desesperançadors que no abaixen la moral però, en recordar-los, fan mal.

Molt bona va ser la victòria que va aconseguir l’equip tarragoní en el duel inaugural de la temporada, a la pista del Villarrobledo (65-70), però els dos partits següents han fet abaixar una mica els ànims. En el primer, el CBT va caure derrotat per un total de 34 punts de diferència, contra el Menorca. Va ser un 49 a 83 al pavelló del Serrallo. Els de Berni Álvarez no van ser capaços d’arribar al mig centenar de punts, en una estrena poc desitjada i tampoc esperada. Que els menorquins eren molt superiors per plantilla i pressupost és evident, però ningú vol anotar 49 punts en el dia de la seva estrena.

Una mica va millorar el conjunt cebetista aquest passat dissabte, en el seu segon desplaçament. Va ser a la pista del Prat, on la derrota també va ser gran, però no tant com en la jornada inaugural. Un 87-60 que va demostrar una millora a nivell ofensiu, però que va tornar a deixar clar que, defensivament, el conjunt de Berni ha de millorar. Ningú va dir que seria fàcil aconseguir la permanència.

tracking