Diari Més

Wilfred estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió a l'adductor dret

Fran Carbia va recuperar-se per jugar contra el Badalona tot i que estava previst que no hi arribés

Wilfred, durant el partit de pretemporada contra l'Espanyol B.

Wilfred estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió a l'adductor dretNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wilfred haurà de romandre entre dues i tres setmanes de baixa. El porter del Gimnàstic de Tarragona haurà d’estar en el dic sec fins a principis o mitjans del mes de novembre a causa d’una lesió a l’adductor dret, tal com va confirmar el club mitjançant un comunicat mèdic.

El meta andalús es va lesionar durant un entrenament i ja va causar baixa contra el Llagostera, en la segona ronda dels grana a la Copa Federación i en la qual van caure eliminats amb un final cruel. Segons el Nàstic, «l’evolució» de Wilfred «marcarà la seva disponibilitat», sense especificar el temps de recuperació concret.

Gonzi va suplir-lo sota pals tant en el duel a Girona com aquest passat diumenge, durant l’empat contra el Badalona. Com a mínim, també estarà sota pals contra l’Olot, aquest diumenge, en el duel que es disputarà al Nou Estadi a partir de les dotze del migdia.

Per altra banda, qui sí que està completament recuperat és Fran Carbia. El davanter grana, que es va torçar el turmell a Llagostera, havia de ser baixa inicialment contra el Badalona, però es va recuperar més ràpidament del previst. Va ser un dels tres primers canvis que Toni Seligrat va realitzar diumenge.

tracking