Diari Més

Toni Seligrat: «Els àrbitres? És la nostra realitat, tres gols legals i un penal»

L’entrenador del Nàstic lamenta que totes les situacions arbitrals clau els hagin perjudicat

Toni Seligrat, donant instruccions des de la banqueta.

Toni Seligrat: «Els àrbitres? És la nostra realitat, tres gols legals i un penal»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, va lloar l’esforç que van realitzar els seus jugadors contra el Badalona, però també va deixar ben clar que no està d’acord amb totes les situacions arbitrals que estan perjudicant, clarament, al conjunt grana en aquest inici de temporada. «És la nostra realitat, si fos diferent i haguéssim sortit perjudicats, també ho diria», lamentava l’entrenador del Nàstic després d’igualar contra el Badalona.

Seligrat va descriure totes les situacions que han perjudicat als tarragonins, que no són poques. «A Ebro, gol de Trilles. Ens assenyalen un fora de joc que no ho era per tres metres. Avui, Trilles marca de falta lateral i ens l’anul·len per un fora de joc que no era. El gol de Gerard Oliva a Llagostera era legal, hauria estat el 0-2 i, després, el penal del Barça. Portem quatre situacions, tres gols legals i un penal en el 90’», va lamentar, tot incidint en el fet que «estic convençut que el signe del partit hauria canviat en molts d’aquests partits. No és una excusa ni una queixa, però crec que sí ha influït».

En ser preguntat per la sensació que a l’equip li costa portar el pes dels partits, el tècnic va argumentar que «es pot interpretar com a falta d’iniciativa, o jo ho interpreto com a excés de precipitació. Hem sortit amb moltes ganes de guanyar el partit des del minut 1 contra un equip amb un gran ordre defensiu».

No li va convèncer el partit realitzat per Thomas Amang, titular en comptes de Pedro. «No m’ha agradat el seu partit d’avui, crec que té nivell per fer-ho molt millor, però com molts jugadors», va assegurar, finalitzant, sobre el global, que «m’ha agradat les ganes que ha tingut l’equip, les ganes de fer les coses bé».

tracking